ПАРТИЙНИЯТ КОМУНИЗЪМ е ЖИВ. БАНДИТА е ТОДОР ЖИВКОВ, а ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ са ДЪРЖАВНИТЕ и ОБЩИНСКИ ЧИНОВНИЦИ на ХРАНИЛКАТА на ГРОБ и слугите им – .. За партийни секретари се назначават РОДНИНИ без грам компетентност, затова СРИВ след СРИВ Останалите сме РОБИТЕ ТОДОР ЖИВКОВ днес за ВИНЕТКИТЕ: Да се продават от всеки БАНКОМАТ, …. Коментар: Поредната измама полупроводник на БАНДИТА деградирал комунист

Партийният комунизъм е жив.
Бандита е Тодор Живков, а партийните секретари са държавните и общински чиновници на хранилката на ГРОБ и слугите им –независимата съдебна система, независимите медии, социолози, политолози, полупрофесори, професори, ….
За партийни секретари се назначават роднини без грам компетентност, затова срив след срив в цялата държава, във всички сектори – агенция по вписванията, 1 месец срив, огромни премии за некадърността, АПИ и техните електронни винетки, 15 дни срив и 2 джипа премия за некадърността. Това са само видимите сривове. Тези, които не ги показват по телевизията са ежедневни – в здравеопазването, в икономиката, в демографията, в образованието, в културата, навсякъде, където има партийни секретари.
Останалите сме робите
Тодор Живков днес за винетките: Да се продават от всеки банкомат, ….

Коментар:Поредната измама полупроводник на Бандита деградирал комунист.
Виж истинските комунисти – Китайската комунистическа партия стъпи на обратната страна на Луната, където досега нито един капиталист не беше стъпвал. Даже занесоха няколко стоки за продажба.

Подобни новини

Оставете коментар