СТАРТ на ЛЪЖИТЕ. ГРОБАРИ и КАПИТАЛИСТИ обявиха датите на СТАРТА на ПРЕДИЗБОРНИТЕ си КАМПАНИИ. МОТОТО на капиталистите е ВИЗИЯ за България, а на гробарите – …. ПАРИотите и ТУРЦИТЕ ……

Старт на лъжите.
Гробари и капиталисти обявиха датите на старта на предизборните си кампании.
Мотото на капиталистите е Визия за България, а на гробарите –Европа в нашия дом.
Шеф на предизборния щаб на гробарите е синът на шофьора на ЦК на БКП известен в обществото като 6-те апартамента и 11-те хотела. Националната първа предизборна среща на бандитите ще се проведе на 20 януари в София, като на нея са поканени общинските, областните и националният предизборни щабове. Във форума ще участват министри, депутати, евродепутати, кметове и партийни секретари.
Вчера написахме материал със заглавие –
ПАРТИЙНИЯТ КОМУНИЗЪМ е ЖИВБАНДИТА е ТОДОР ЖИВКОВ, а ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ са ДЪРЖАВНИТЕ и ОБЩИНСКИ ЧИНОВНИЦИ на ХРАНИЛКАТА на ГРОБ и слугите им – .. За партийни секретари се назначават РОДНИНИ …. Останалите сме РОБИТЕ.
Няма съмнение, че комунистическата партийна система изградена от синът на шофьора на ЦК на БКП е желязна, защото хранилката е вечна. Решено е листата за кандидат евродепутатите на гробарите да бъде готова на20 февруари.
Капиталистите от БСП се събират на конгрес, който слага старта на предизборната им кампания на 26 януари, а листата на капиталистите евродепутати трябва да е готова до 15 март. Изборите са през май.
ПАРИотите и турците все още не са обявили дата на старта на лъжите, но за ДПС няма проблем. Там всичко е под бройка. Що се отнася до ПАРИотите там всичко е конфликт за власт и пари. Листата им ще стане ясна, след като се избият и извадят очите и отрежат ушите.

Подобни новини

Оставете коментар