Докъде ни докара БАНДИТА… БЪЛГАРИ да пеят срещу ЦИГАНИ: Ние вече не сме РАЯ ПОКОРНА …. КАРАКАЧАНОВ изстрелян на пожар във Войводиново

Докъде ни докара Бандита.
Българи да пеят срещу цигани:
Ние вече не сме рая покорна.
10 години управление на Бандита циганите в България са

на хранилката му като инструмент за печелене на избори. Затова не им пука и си правят каквото искат. Защото знаят, че тази година има избори и избори и ще са нужни на властта за да остане на власт.
Иначе военният министър Каракачанов бе изстрелян на пожар във Войводиново, където ПАРИотът каза:
„Циганите станаха много нагли. Преди 2 дни набиха полицай. Вчера пребиха военен. Това не може да продължава. Трябва да се вземат спешни мерки“.
А спешните мерки са, че общината мина през всяка къща и която не е законна бе съставен акт за 50 лв. Общинарите обаче признаха: Знаем, че тези глоби те няма да ги платят.
Кметът на селото пък се закани:

След 7 дни, лично аз ще издам заповед за събаряне на къщите.
Войната българи – цигани избухна, след като 33-годишният военен от 68-ма бригада Валентин Димов бе пребит от двама и по-късно влючили се глутница цигани. Причината е, че двамата пресекли опасно пред колата му и той им направил забележка. Снощи всички българи тръгнаха в нападение към махалата, но полицията ги спря, а българите пяха: Боят настана, ние не сме вече рая покорна.

Подобни новини

Оставете коментар