ПРОВЕРИ се АЛКОХОЛИК ли си? АЛКОХОЛИКЪТ бивш, КАЛИН ТЕРЗИЙСКИ обясни как човек може да установи дали е алкохолик …. ВИДЕО:

Провери се!
Алкохоликът бивш, Калин Терзиййски обясни как човек може да установи дали е алкохолик.Поводът за откровението на алкохолика преди няколко години – писателят Терзийски беше смърта на актьора Иван Ласкин.
В ефира на Канал 3 Калин каза:
Чувал съм приказката, че пияният човек и Господ го пази. Чувал съм я, но за съжаление не е така. При хората злоупотребяващи с алкохол цялата лексика с пиенето е много зловеща, грозна, инквизиторска и трябва да се подмени в скоро време. Защото цялото говорене около пиенето е обидно и инкриминиращо пиещите. Това води до всеки опит за помощ. Пиещите хора по принцип са изложени и на инциденти, и на самоубийства, и на убийства, и на ранна смърт от всички болести, които носи човекът. Трагичната истина е, че пиещите хора умират млади и то по ужасен начин много често. Но, това не означава, че те са виновни. Трябва обществото да се мобилизира да помага на хората с алкохолни проблеми. Трагичното патронче водка, уиски и ракия. Разликата с бабите и дядовците, които всеки ден удрят по едно за да живеят 100 г е много голяма. Друго е да пиеш по цял ден, защото ако спреш за 1 час си в трагично състояние. Не можеш да си контролираш ръцете, което аз съм преживял. Знам как един човек може да провери дали е алкохолик. Такова мъчение може да се сравни само сотнемането на въздух. Да се задушаваш непрекъснато. Ако някой, който не пие иска да провери какво е да си алкохолик да се опита да не диша. Или да диша по веднъж на минута. Ужасът и мъчението са подобни.
Всичко което каза бившият алкохолик Калин Терзийски, който е дишал веднъж на минута вижте във видеото:

Подобни новини

Оставете коментар