Ето ги МИЛИАРДЕРИТЕ в България! НИНОВА обяви имената на 5-те фирми на които БАНДИТА през декември подари 1,35 млр от БЮДЖЕТА извън правилата. При откриване на новия политически сезон ЕЗДАЧКАТА заплаши: Пускаме 5-те фирми до Брюксел заедно с концесията на Летище София, искаме ПОМОЩ, защото това е наливане на държавни пари в частни фирми. Начинът е един – ПРЕДСТРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, … Всичко, което каза Нинова във ВИДЕО:

Ето ги милиардерите в България!
Започна новият политически сезон на Народното събрание. Започна с декларации на партиите. Първо на трибуната излезе Синът на шофьора на ЦК на БКП, който обясни, чевсичко в държавата е прекрасно и най-голямото зло е президента Радев, който разделял нацията. Нищо ново не каза 6-те апартамента и 11-те хотела.
След него пред микрофона застана ездачката на Капиталистическата партия Нинова. Тя изненадващо за всички обяви имената на милиардерите в България – 5-те фирми на които Бандита през декември подари 1,35 млр от Бюджета извън правилата. Без конкурс, без обществени поръчки, по свои правила, на свои хора, държавни пари изработени от българите.
Нинова заплаши:
Пускаме жалба до Брюксел за тази кражба заедно с концесията на Летище София, защото това е наливане на държавни пари в частни фирми. Пет фирми получиха коледен подарък извън закона. При това срещу някои от тези фирми текат разследвания за злоупотреби със средства. Мисля, че е време да се чуят имената на тези фирми и обвързаността с тях. А те са, 1,35 млр извън закон и ред за – Пътно строителна техника груп, Главбулгарстрой, Хидрострой, Пътстрой 92 и Трейс груп. Това са имената и лицата на политико-олигархичните обвързаности за 2019 и за много години напред.
Начинът да се спре всичко това е само един – предсрочни парламентарни избори. Варно ли е, че има преведени аванси на тези фирми и защо се бърза извън всякакви правила? Сделката с 5-те фирми близки до властта, както и концесията на летище София заминават другата седмица в Европейската комисия с жалба за държавна помощ. И в двата случая Бойко Борисов помага на частни интереси, като нарушава европейски правила и български закони.
След Нинова на трибуната излезе Долен, който прочете декларация от името на ПАРИотите. Долен не каза нищо, което да впечатли. Запомни се само, че обединените ПАРИоти били обединени.
После обзор на 2018 направи Карадаъ – Скандали и пропуснато време. Със скандали започна и със скандали завърши. Инвестициите са с рекорден спад заради правителството. Най-големият инвеститор са българите работещи в чужбина. България е износител на труд. Без инвестиции следва инфлация и тя вече е факт. Липсата на реформи обезмисля наливането на пари в много сектори. Един пример – здравеопазването.
Последното изявление беше на Магарешки:Вярно ли е, че лобирате за Грипен. Но понеже избраха по-добрия самолет, това не е добре за вас. Каракачавов ….
Всичко, което каза Нинова вижте във видеото на този линк:
https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBulgarianSocialistParty%2Fvideos%2F549677812166384%2F&display=popup&ref=plugin&src=video

Подобни новини

Оставете коментар