ПРОСТОТИЯТА БЪЛГАРСКА. ПИР по време на ЧУМА. 10 млн лева за ПЛОВДИВ европейска столица на ЕВРОПА, 2 млн струва само КУЛАТА на ТОТЕВ сравнена с ВАВИЛОНСКАТА КУЛА, която СИМВОЛ на РАЗПАДА на ….. БАНДИТА не отиде на откриването за да запази СМАЧКАНИЯ си ФАСОН, като изпрати ….

Простотията българска.
Пир по време на чума.
10 млн лева за Пловдив европейска столица на Европа, 2 млн струва само Кулата на Тотев сравнена с Вавилонската кула, която е Символ на разпада наРимската империя.
Разлика между Римската империя и Европейската империя няма – пирове и роби, които бачкат денонощно за да ги има пировете. Поне 50 европейски града досега са били европейски столици на културата, но нито един не е правил такъв пир по време на чума. Добре, Пловдив е един от първите градове в Европа, но знае ли Европа и светът, че първият град в света, повтарям – в света се намира на 3 км от Провадия. Е, за създаването туристически обект на този първи град в света си струва да се похарчат, не 10, а 100 млн лева, защото парите ще се върнат многократно и бързо. Първият град в света в момента е на частна територия, тази на Солвей соди, където преди 9 хиляди години, 7 хиляди преди Христа солта е била злато, а по това време на Земята е нямало камък върху камък. А там евреите са построили град. Провадия по-късно става столица на евреите. Факт признат днес официално от евреите.
В Уикипедия пише:
Греховността“ на строителите на Вавилонската кула се свързва с отрицателното отношение към Вавилон, както и с възгордяването в стремежа да си Бог. В Библията Вавилон става символ на греха. В „Откровението на Йоан Богослов“ се появява терминът вавилонска блудница: „и на челото ѝ пишеше име: Великият Вавилон, майка на блудници и мерзост земна.
Към края на 1 век сл. Хр. християните вече наричали Римската империя с това загадъчно име Вавилон. Хората страдали от безмилостната ръка на Рим така, както някога пострадали от Вавилон. Сред юдеите, а също така и сред християните, Вавилон бил станал по този начин едно подходящо и инкриминиращо понятие, което представлявало имперския Рим.Бандита не отиде тази вечер в Пловдив за да присъства на живо на пилеенето на пари. 2 млн за един час, колкото продължи откриването на Вавилонската кула, която в неделя ще бъде демонтирана. Откриването направи евроджендърът Габриел в присъствето на Черната Янка.

БАНДИТА не отиде на откриването за да запази СМАЧКАНИЯ си ФАСОН, като изпрати ….

Подобни новини

Оставете коментар