БОГ. ПУТИН посрещнат в Белград от 100 000 души, като Бог! РУСИЯ инвестира в Сърбия 1,4 млр долара плюс 230 …. Путин връчи на ВУЧИЧ орден Александър Невски, който по принцип се дава само на руски граждани за ….. ВИДЕО:

Бог.
Путин посрещнат в Белград от 100 000 души, като Бог!
Русия инвестира в Сърбия 1,4 млр долара плюс 230 милиона в транспортната инфраструктура на Сърбия. Путин връчи на ВУЧИЧ орден Александър Невски, който по принцип се дава само на руски граждани за особено заслуги към Руската федерация. Подробронтите:Руският президент Владимир Путин беше посрещнат от Алесдандър Вучич на летище „Никола Тесла” с червен килим и гвардейци. Протоколът продължи с поставянето на венци на гробището на освободителите на Белград и среща на четири очи между двамата президенти. На нея Владимир Путин е благодарил за топлото посрещане.
Малко по-късно част от делегацията мина по централен булевард в Белград, където се намира и сградата на правителството, за да видят руските гости последиците от бомбардировките на НАТО в сръбската столица по сградата на министерството на отбраната.
Президентът на Русия Владимир Путин беше на знакова еднодневна визита в сръбската столица Белград.
Повече от 100 000 сърби се събраха на митинг пред храм „Свети Сава” в чест на посещението на руския президент Владимир Путин в столицата Белград. Руската федерация е готова да инвестира близо 1 милиард и 400 милиона долара за подобряване на газопреносната инфраструктура в Сърбия и да удвои обема на природния газ, който преминава през страната.
Путин е придружаван в Белград от 40 бизнесмени, както и от министъра на енергетиката и директора на „Газпром”.
Двамата президенти са подписали общо 21 двустранни споразумения. Едно от тях е в сферата на транспорта и е на стойност 230 млн. евро, с които предстои изграждане на инфраструктура в Сърбия.
Путин и Вучич са обсъдили и увеличаването на газовите доставки за Сърбия през територията на България.

„Всичко ще зависи разбира се и от другите страни, включително и от държавите в ЕС – доколко те ще успеят да защитят националния си интерес пред европейските структури. Преди време планирахме и започнахме работа по „Южен поток”, ноне по наша вина той беше прекратен. Сега например България проявява интерес да бъде продължен Турски поток през територията й и да продължи към Сърбия. Готови сме в пълен обем”, обясни руският президент Владимир Путин.
Вучич и Путин се спряха и на темата за ситуацията в Косово.
„Разказах на президента Путин какво се случва в Косово. Разказах му за нелегалните такси, наложени на сръбските стоки, както и за нелегалното решение на Косово да създаде своя армия. Мога да кажа, че ние се радваме на сериозната подкрепа на Русия”, отбеляза сръбския президент.
По време на съвместната си пресконференция Путин връчи на Вучич ордена на Александър Невски, който се връчва само на руски граждани за особени заслуги към Руската федерация.
Видео

Подобни новини

One Thought to “БОГ. ПУТИН посрещнат в Белград от 100 000 души, като Бог! РУСИЯ инвестира в Сърбия 1,4 млр долара плюс 230 …. Путин връчи на ВУЧИЧ орден Александър Невски, който по принцип се дава само на руски граждани за ….. ВИДЕО:”

  1. Хефе

    Щом държавата влива тези пари,как ще заловите и разобличите тази Държава?

Оставете коментар