ЖИВ ли е? БАНДИТА жив ли е? Скри се като МИШКА на фона на F16, ВИНЕТИКИТЕ, ЦИГАНИТЕ, КОНВЕНЦИЯТА ДЖЕНДЪР, гръмналата система на МВР, РАЗОРАНИ ДЮНИ, …. ПОЛША днес прибира 2 млр от САЩ за базите, които е дала, а БЪЛГАРИЯ – НУЛА. След 30 г преход имаме ЧАСТНО БКП с двама собственици в ЦК на БКП-то. ДИКТАТУРАТА на партийния секретар преди, днес се превърна в ДИКТАТУРА на ДЪРЖАВНИЯ ЧИНОВНИК

Жив ли е?
Бандита жив ли е? Скри се като мишка на фона на F16, винетките, циганите, конвенцията джендър, гръмналата система на МВР, разорани дюни, решението на съда за„Не“ 2-ри лифт на Банско, въпреки, че Бандита беше ПР на частния интерес. Решението на съда е окончателно и не може да се обжалва. Ами магистрала Хемус, където 1,3 млр са подарени на няколко фирми по заповед на Бандита. Въобще комунистът ученик на Бай Тошо се скри по формулата на учителя си – Да се снишим докато бурята отмине.
Полша днес прибира 2 млр от САЩ за базите, които е дала, а България – нула и от гърба на Народа ще бъдат смъкнати 2,5 млр за 8 купчини желязо. Вместо тези пари да се инвестират в пенсии, образование, престъпността в държавата, …. Този мандат, който даде Парламента на Бандита за преговори с Америка, ако Бандита не беше бандит можеше да договори 8 самолета срещу 2 млр да платят американците на 4-те си бази, които ползват безплатно. И пак да повторим, за същите бази в Полша те, американците плащат 2 млр.

След 30 г преход имаме частно БКП с двама собственици в ЦК на БКП-то –Бандита и синът на шофьора на ЦК на БКП на Бай Тошо. Диктатурата на партийния секретар преди се превърна в диктатура на държавния чиновник днес, който на практика е съвременният партиен секретар.

Подобни новини

Оставете коментар