СИНЯТА ЛАМПА. БАНДИТА знае, че всички членове на ЧАСТНОТО му БКП са бандити, затова ги предупреди със СИНЯ ЛАМПА, тоест …. ГНЕВЕН е защото ВЛАСТТА му е ЗАПЛАШЕНА и с гнева си иска да мобилизира слугите си, като …. Той винаги е ДОБРИЯТ, а наемниците в частната му партия са …. 50 000 гласа е разликата между ГРОБАРИТЕ и КАПИТАЛИСТИТЕ

Синята лампа е арест.
Бандита знае, че всички членове на частното му БКП са бандити, затова ги предупреди със Синя лампа, тоест ако сгафят и не слушат нарежданията на боса, следва синя лампа и арест. Прокуратурата е бухалката му за запазване на властта. Гневен е защото властта му е застрашена и с гнева си иска да мобилизира слугите си, като гизаплаши. Така както правят в организираните престъпни групи. Той винаги е добрият, а наемниците в частната му партия са грешниците.
50 000 гласа е разликата между гробарите и капиталистите от БСП.
Бандита сам го призна:
„БСП ни настигна. Затова червената лампа трябва да ви светне. Ако не светне, аз ще ви светна синя.
Изборите за Европейски парламент са на 26 май, което е третия ден почивка за българите след 24, петък и 25 май, събота. Това е третият ден от ваканцията, която ще изпрати хиляди до Гърция и други държави. Тоест европейските избори за тези българи ще са им през крачола.
Ако много се биеш с някой заприличваш на него, категорични са социолозите.
Може да има и нов един играч на пазара, койтоще отнеме и от едните и от другите.

Подобни новини

Оставете коментар