САМОУБИЙСТВО. БАНДИТА се самоуби със специализираната си БУХАЛКА по ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА. Защо още не е АРЕСТУВАН, след като всички ПАРИ на ДЪРЖАВАТА години наред бяха в КТБ, значи БАНДИТА е ПРАЛ ПАРИ всеки Божи ден, докато ЙОНЧЕВА само докато тича сред бомбите в …. БиТиВи: Според последното проучване КАПИТАЛИСТИТЕ от БСП изпревариха ГРОБАРИТЕ с 24,2 % срещу 23 %

Самоубийство!
Бандита се самоуби със специализираната си бухалка по Елена Йончева.
Защо още не е арестуван, след като всички пари на държавата години наред бяха в КТБ, значи Бандита е прал пари всеки божи ден, а Йончева само няколко дни докато бяга след бомбите в размирните райони на света. Специализираната бухалка я принуди да плати гаранция от 20 000 лв.
БиТиВи:
Според последното проучване капиталистите от БСП изпревариха гробарите с 24,2 % срещу 23 %. Проучването е наАФИС:
Двете водещи политически сили ще си поделят по 6-7 мандата, сочи проучване на агенцията.
Според социолозите от агенция АФИС интригата за първото място на изборите за Европейски парламент се изостря.
Проучването показва, че ако европейските избори са днес, БСП е на първа позиция с подкрепа 24,2%. ГЕРБ е на втора позиция с 23%.
За да имат депутат в европарламента, партиите трябва да прекрачат прага от 6%. Според проучването, ДПС имат този шанс. Засега подкрепата за тях е 7,7 %. Според изследването Обединените патриоти са с много по-малка подкрепа от 3,3%.
Към този момент БСП и ГЕРБ ще вкарат 6 или 7 представители. ДПС ще имат3 или 4 мандата. А Обединените патриоти или ще останат извън европарламента, или ще имат един евродепутат.

Подобни новини

Оставете коментар