УБИ ГО. ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА уби БАНДИТА пред делегатите на 49-я конгрес на КАПИТАЛИСТИТЕ: Сега искам да ви разкажа една история за един БОС. Бос, който управлявал една МАФИЯ. Една мафия в една държава вече 10 г. Става дума за …. ВИДЕО: …

Уби го!
Елена Йончева уби Бандита пред делегатите на 49-я конгрес на капиталистите:
Сега искам да ви разкажа една история за един Бос.
Бос, който управлявал една Мафия. Една Мафия в една държава вече 10 г. Мафия, която вече 10 години усвоява гъвкаво европейски пари чрез обществени поръчки. Става дума за Бердандо Провенциан – Босът на сицилианската мафия. В продължение на 10 г той управлява Коза Нонстра.
За една седмица в България бяха закрити 4 завода и къде отидоха собствениците им, в Румъния.
В България има ниски заплати, няма справедлиност и няма никаква надежда. Проблемът на България еогромния грабеж – 11 млр евро на година е грабежът на България. В България вече има пълзящ авторитаризъм. В България има режим на една шайка. Само БСП може да свали този режим и тази шайка от власт. Но това не е лесно, защото ще ни заплашват, ще ни рекитират. Те ще извадят бухалката и вече я извадиха. Режимът в България се опитва да ни раздели и унищожи. Няма режим в света обаче, с който обществото да не се е справило.

Елена беше изпратена с огромни аплодисменти и докато отиваше на мястото и камерите и фотоапаратите я следваха като холивудска звезда.
Веднага след като Йончева приключи словото си за Боса шефката на капиталистите обяви, че сега трябва са се гласува комисия за защита на Елена Йончева с председателКорнелия Нинова, Антон Кутев, Жеблянов, ….. И конгресът единодушно прие състъвят.
Коментар: Само Елена Йончева като водач на листата на БСП за изборите през май може да събори първото място на гробарите. На второ място в листата трябва да е Иво Христов.
1. Йончева, 2. Иво Христов и гробарите са в киреча. Но какво от това? Капиталистите от БСП трябва да победят капитализма, тоест себе си, за един по-справедлив свят.
Видеото с изказваенто на Елена Йончева може да видите на този линк точно 10 мин преди края, копирайте:
https://www.facebook.com/BulgarianSocialistParty/?epa=SEARCH_BOX

Подобни новини

Оставете коментар