ИЛЮЗИЯ. КАПИТАЛИСТИТЕ от БСП сънуват, че ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ. Може да се случи единствено, ако №1 в листата е ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, №2 е ИВО ХРИСТОВ, №3 е ТОМА ТОМОВ, №4 е ПЕТЪР ВОЛГИН, №5 е …., а джендърът СЕРГЕЙ е №8 ВОЛГИН за Йончева: БИТКАТА на ЕЛЕНА е битка на ИСТИНАТА срещу ЛЪЖАТА, видео

Илюзия, но реална!
Капиталистите от БСП сънуват, че печелят изборите.
Може да се случи единствено, ако №1 в листата е Елена Йончева, №2 е Иво Христов, №3 е Тома Томов, №4 е Петър Волгин, №5 е Крум Зарков, №6 …., а джендърът Сергей е №8.
Волгин за Йончева:
Битката на Елена е битка на Истината срещу Лъжата.

Волгин:
Елена Йончева не само показва, че в България може да има независима от властта и качествена журналистика. Елена Йончева показва, че в България все още има хора, които не се страхуват от репресивната държавна машина. Хора, коитодържат най-вече на истината, а не на личното си благополучие. Затова битката на Елена е битка на истината срещу лъжата. Това е най-важната битка за България.

Валери Жаблянов:
Управляващите се тресат от скандали, затова на нас ни трябва честност пред избирателите за да убедем всеки, който се съмнява в нас. Трябва ни единство в партията за да прекратим десният античовешки експеримент с нашия народ.
Целта ни е постигане на нова социална държава. ГЕРБ създаде африканска бедност. Това е унизително за нашия народ. Вече 10 г ни пеят демагогията, че без тях няма да сме в Европа. Убеден съм, че ще спечелим европейските избори и това ще бъде краят на ГЕРБ.
Водещата на 49-ия конгрес:
Благодаря ви другарю Жаблянов. А сега другарки и другаридавам думата на Елена Йончева. Заповядайте госпожо Йончева.
Коментар: Другарка или госпожа е Йончева. Това другарки и другари адски дразни и отблъсква господата и госпожите, каквито сме всички днес.
Видео с Йончева на конгреса:

Зависи от нас!

Елена Йончева: "Режимът в България се опитва да ни разедини и унищожи един по един. Да се разправят с нас един по един. Но искам да ви уверя, че няма режим, който историята да не е спряла. Ние днес, ако искаме и имаме сили, можем да бъдем част от тази история".

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в Неделя, 27 януари 2019 г.

Подобни новини

Оставете коментар