ЖЕЛЯЗНА. ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА накара Николаев да пелтечи в ефира на Нова телевизия: 1,8 милиона по сметка на БОЙКО БОРИСОВ в …. МИНИСТЪР и зам. министър са в схема на КОРУПЦИЯ, която се е превърнала в НОРМА на всички нива в държавата. Процесът срещу мен не е политически, БАНДИТСКИ е. Целта е всеки, абсолютно всеки, който тръгне да разкрива КОРУПЦИЯТА им … Всичко, което каза ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ във ВИДЕО:

Желязна.
Елена Йончева накара водещият Николаев да пелтечи в ефира на Нова телевизия:
1,8 милиона по сметка на БОЙКО БОРИСОВ в ….
Министър и зам. министър са в схема на Корупция, която се е превърнала в Норма на всички нива в държавата.
Процесът срещу мен не е политически, Бандитски е. Целта е всеки, абсолютно всеки, който тръгне да разкрива Корупцията им …
Всичко, което каза Желязната лейди във Видеото най-долу:

„В момента обжалваме наложената ми парична гаранция от 20 000 лв. Парите в обвинението, това са средства, отпуснати за закупуване на техника и за снимане на поредица от документални филми. Техниката е закупена по банков път, със съответните фактури, плащани са ДДС. Става дума за камери, за звукова техника, за техника за директни включвания, за сателитни телефони, за монтажна апаратна и са направени поредица от документални филми. Парите



не са дадени като възнаграждение и това наложи да бъде създадена трета фирма. Дружеството, което дава тези средства за купуване на техниката и за производството на тези документални филми, трябва да има юридически и финансов контрол. Почти всички големи телевизии и техните собственици имат много фирми и те участват в офшорни фирми и това е практика не само в България и е законно. Това, което ви казвам е практика.
Атаката срещу мен е за сплашване. Отначало мислех, че е политическа, но после стана ясно, че е бандитска атака. Обвинението за пране на пари е абсурдно. Сметката е открита в българска банка, плащани са данъци в България. Цялата техника е закупена по банков път със съответната фактура. Филмите са налични и са излъчени.
В следващите дни ще подаде данни в прокуратурата. Става дума как корупцията се превръща в норма. Ще разкрием конкретно механизмите. Става дума за министър и заместник-министър. Служители от всички клонове на правителството са замесени в корупционни практики безнаказано. Те включват



подкупи, конфликт на интереси, сложни схеми за присвояване, нарушени поръчки и търговия с влияние”, твърди Елена Йончева.
Всичко, което каза Желязната лейди във Видео:

Подобни новини

2 Thoughts to “ЖЕЛЯЗНА. ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА накара Николаев да пелтечи в ефира на Нова телевизия: 1,8 милиона по сметка на БОЙКО БОРИСОВ в …. МИНИСТЪР и зам. министър са в схема на КОРУПЦИЯ, която се е превърнала в НОРМА на всички нива в държавата. Процесът срещу мен не е политически, БАНДИТСКИ е. Целта е всеки, абсолютно всеки, който тръгне да разкрива КОРУПЦИЯТА им … Всичко, което каза ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ във ВИДЕО:”

 1. румен стоянов

  НЯМА ПО-ПРОСТ ПОЛИТИК ОТ БЪЛГАРСКИЯ ГЕРБераст…!

  Приятели,

  Ние българите обичаме България.
  От една страна красивата природа, за каквато по света само могат да мечтаят, от друга – ниските цени на къщи, коли и жени…, но и евтини, алчни и бездарни български политици-ГЕРБерасти обзети от невероятна простотия – убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна, неумолима, потресаваща, но… властващи в живота и държавата ни…
  Българите, ли!
  – Те имат огромни възможности, образовани и осведомени са, търпеливи и работливи – истински държавотворен народ, природата ни е прекрасна, географското положение – стратегическо…
  Но…
  Всичко това политиците ни ГЕРБерасти пропиляват, продават, грабят, унищожават, защото са прости…, те са позор за родината ни…!
  Те са грамотни, но са тъпанари.
  Те са образовани, но кухи.
  Те са интелигентни, но простаци.
  За мен българските политици-ГЕРБерасти са свирепа и алчна, но страхлива „глутница чакали”.
  Те имат общи черти, но не и за Доброто на народа ни…
  – Те са продажници, завистници и крадци. Те се стремят да подобрят единствено своето житие, но дори и да не могат, за тях е достатъчно да се радват на нещастието на другите.
  Защо, ще попитате Вие… Защо българските политици-ГЕРБерасти са такива?
  – Защото те имат всичко, за да осъзнаят къде грешат и как да ни избавят от днешното бедствено положение. Въпреки това се надяват да ни „оправят”, именно онези чужди политици анархолиберали-садисти, които ни докараха до днешното положение.
  Трябва да си много прост като политик, трябва да си дебил, за да живееш в земен рай, но да го плячкосваш в съюз с чуждоземни бандити и да го превръщаш в пустиня…!
  В същност българските политици-ГЕРБерасти смятат себе си за тарикати…!
  Тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Какъв друг е българския политик-ГЕРБераст, ако не прост и нагъл тарикат …:
  – За да се радваш на нещастието на избирателите си и да се гордееш с изобретателността на престъпниците си – фалшификатори на избори…
  – За да лъжеш хората, че разбойници с тоги, които най-брутално и безскрупулно нарушават закона, ще чертаят справедливото бъдеще.
  – За да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат тлъсти печалби, да наблюдаваш тяхната подигравка с хората и държавността, дори с тебе самия, като политик, но… да им угаждаш във всичко.
  – Трябва да си много прост политик-ГЕРБераст, за да вярваш, че държавата ти ще се оправи, докато три милиона от децата ни са на хиляди километри от нея, в търсене на щастие – там където някой Истински политик, е извоювал с политиката и кръвта си… благоденствие за народа си…
  И, ако някой страничен наблюдател вземе, че ти покаже всичките тези беззакония, на които ти –политика-ГЕРБераст си ежедневен узаконител, да свиеш рамене и да кажеш:
  „ – Ми я к,во а напраа… кат са кофти мат,рял?”

  Приятели,
  – Повярвайте ми. Политиците ни ГЕРБерасти наистина са толкова прости…
  .

 2. Михайлов

  Следващата корупция,която се оформя е в МРРБ всъщност то е постоянен генератор на корупционни практики,няма значение кой е министър там ! Искат да гепат милиони,а за що и не и милиарди с така наречения скоростен път от Видин до Ботевград ! Единствената алтернатива е магистрала с ново трасе и с тунел под Петрохан,а не качване на потока от моста на козметичния „скоростен“ път направо на магистрала Хемус ,която и сега се затапва от Ботевград до София,а когато я пуснат из цяло от Ботевград до София ще се пътува 2-3 часа !

Оставете коментар