ЖЕЛЯЗНА. ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА накара Николаев да пелтечи в ефира на Нова телевизия: 1,8 милиона по сметка на БОЙКО БОРИСОВ в …. МИНИСТЪР и зам. министър са в схема на КОРУПЦИЯ, която се е превърнала в НОРМА на всички нива в държавата. Процесът срещу мен не е политически, БАНДИТСКИ е. Целта е всеки, абсолютно всеки, който тръгне да разкрива КОРУПЦИЯТА им … Всичко, което каза ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ във ВИДЕО:

Желязна.
Елена Йончева накара водещият Николаев да пелтечи в ефира на Нова телевизия:
1,8 милиона по сметка на БОЙКО БОРИСОВ в ….
Министър и зам. министър са в схема на Корупция, която се е превърнала в Норма на всички нива в държавата.
Процесът срещу мен не е политически, Бандитски е. Целта е всеки, абсолютно всеки, който тръгне да разкрива Корупцията им …
Всичко, което каза Желязната лейди във Видеото най-долу:

„В момента обжалваме наложената ми парична гаранция от 20 000 лв. Парите в обвинението, това са средства, отпуснати за закупуване на техника и за снимане на поредица от документални филми. Техниката е закупена по банков път, със съответните фактури, плащани са ДДС. Става дума за камери, за звукова техника, за техника за директни включвания, за сателитни телефони, за монтажна апаратна и са направени поредица от документални филми. Паритене са дадени като възнаграждение и това наложи да бъде създадена трета фирма. Дружеството, което дава тези средства за купуване на техниката и за производството на тези документални филми, трябва да има юридически и финансов контрол. Почти всички големи телевизии и техните собственици имат много фирми и те участват в офшорни фирми и това е практика не само в България и е законно. Това, което ви казвам е практика.
Атаката срещу мен е за сплашване. Отначало мислех, че е политическа, но после стана ясно, че е бандитска атака. Обвинението за пране на пари е абсурдно. Сметката е открита в българска банка, плащани са данъци в България. Цялата техника е закупена по банков път със съответната фактура. Филмите са налични и са излъчени.
В следващите дни ще подаде данни в прокуратурата. Става дума как корупцията се превръща в норма. Ще разкрием конкретно механизмите. Става дума за министър и заместник-министър. Служители от всички клонове на правителството са замесени в корупционни практики безнаказано. Те включватподкупи, конфликт на интереси, сложни схеми за присвояване, нарушени поръчки и търговия с влияние”, твърди Елена Йончева.
Всичко, което каза Желязната лейди във Видео:

Подобни новини

One Thought to “ЖЕЛЯЗНА. ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА накара Николаев да пелтечи в ефира на Нова телевизия: 1,8 милиона по сметка на БОЙКО БОРИСОВ в …. МИНИСТЪР и зам. министър са в схема на КОРУПЦИЯ, която се е превърнала в НОРМА на всички нива в държавата. Процесът срещу мен не е политически, БАНДИТСКИ е. Целта е всеки, абсолютно всеки, който тръгне да разкрива КОРУПЦИЯТА им … Всичко, което каза ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ във ВИДЕО:”

  1. Михайлов

    Следващата корупция,която се оформя е в МРРБ всъщност то е постоянен генератор на корупционни практики,няма значение кой е министър там ! Искат да гепат милиони,а за що и не и милиарди с така наречения скоростен път от Видин до Ботевград ! Единствената алтернатива е магистрала с ново трасе и с тунел под Петрохан,а не качване на потока от моста на козметичния „скоростен“ път направо на магистрала Хемус ,която и сега се затапва от Ботевград до София,а когато я пуснат из цяло от Ботевград до София ще се пътува 2-3 часа !

Оставете коментар