СВЕТЪЛ ЛЪЧ. Президентът РАДЕВ е единственият СВЕТЪЛ ЛЪЧ за СПРАВЕДЛИВОСТ в БЪЛГАРИЯ. БАНДИТА днес 20 минути ЛЪЖЕ и МАЖЕ пред посланици и банкери, ВИДЕО: ИНВЕСТИЦИИТЕ са 1,38 млр. ЗАВОДИТЕ бълват ПРОДУКЦИЯ, за пръв път износът за Германия…, до Димитровград има огромен завод за окабеляване на Мерцедес, където работят 1300 души и 70 % от тях са РОМИ… КОМЕНТАР: 1,38 млр инвестиции са от БЪЛГАРИТЕ прогонени да работят в ЧУЖБИНА, пари изпратени на роднините…. Вече правите ли ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА между ПРЕЗИДЕНТА и БАНДИТА?

Светъл лъч.
Президентът Радев е единственият светъл лъч за Справедливост в България.
Бандита днес 20 минути лъже и маже пред посланици и банкери:
Според БНБ инвестициите са 1,38 млр. Заводите бълват продукция, за пръв път износът за Германия е по-голям отколкото вносът, до Димитровград има огромен завод за окабеляване на Мерцедес, където работят 1300 души и 70 % от тях са роми….
Коментар:
1,38 млр инвестиции са от българите прогонени да работят в чужбина, пари изпратени на роднините тук.
Вече правите ли разликата между Президента и Бандита?

Измамникът на срещата на бизнеса с правителството каза следното:От една година се занимаваме само с изтребители, а не се занимаваме с доходи и това, което ще гарантира на хората по-добър просперитет.
Нашите показатели са едни от малкото в Европа, които показват дисциплина.
Външният дълг 2018 г е 18,6 процента и сме сред държавите с най-нисък дълг в Европа. Инвестициите, какво показват данните на БНБ- за 2016 г – 1,32 врп, за 2017 г 1,38 млр лева инвестиции. Трябва да ви кажа, че съм много радостен, че инвестициите са в сферата на реалната икономика. За първи път г-н Радев износът от България за Германия е по-голям от вноса. За първи път. Защото заводите бълват продукция, която се изнася на 100 процента.
Коментар: Това, инвестициите са парите, които българите са пратили от чужбина в България. Заработили са ги там и са ги пратили на своите роднини тук.
Следваща лъжа:
В Димитровград бях наскоро, огромен завод, който произвежда окабеляване за Мерцедес. Всичко се изнася за Кьолн и 70 процента от работниците са роми. Работят на най-съвременна техника исе справят прекрасно. Работят 1300 души и търсят още 400 работника.
Видео с всички лъжи:

Речта на премиера Бойко Борисов на традиционната среща на бизнеса с правителството

Публикувахте от bTV Новините в Вторник, 29 януари 2019 г.

Подобни новини

Оставете коментар