ИСТИНАТА. ПАРТИЯТА, която създаде БАНДИТА и синът на шофьора на ЦК на БКП в днешното частно БКП на 1 февруари 1945 г осъдила на СМЪРТ 2816 чрез НАРОДНИЯ СЪД… Днес ГРОБАРИТЕ, 80 % от които са членове на БКП, като МАМАТА им, ГЪРНЕВСКИ и хиляди ФУРНАЖИЙСКИ ЛОПАТИ искат ИЗВИНЕНИЕ. ИСТИНАТА е, че БКП е създадена през 1948 г, а НАРОДНИЯТ СЪД е продължение на …..

Истината.
Партията, която създаде Бандита и синът на шофьора на ЦК на БКП в днешното частно БКП на 1 февруари 1945 г осъдила на Смърт 2816 чрез Народния съд …
Днес гробарите от партия ГРОБ, 80 % от които са членове на БКП, като Мамата им, Гърневски и хиляди Фурнажийски лопати искат извинение за жертвите. Истината е, че БКП е създадена през 1948 г, а Народният съд еестествено продължение за смазване на Фашизма. Такъв Народен съд е имало във всички държави, където е върлувал Фашизма.
74 години по-късно от парламентарната трибуна комунисти като Гърневски иска от БКП, тоест от себе си разкаяние. Този регенерат трябва да се разкайва всеки ден, защото след БКП премина в СДС, а днес е гробар.
Такива като него са 80 процента от ГРОБ. Толкова са жалки и едновременно смешни, че ти идва да ги завреш в кучи гъз така както са по 150 кг всички.
С други думи, за който не е разбрал. Ако нямаше Фашизъм, нямаше да има иНароден съд.

Подобни новини

Оставете коментар