Първото законно ЛЕСБИЙСКО СЕМЕЙСТВО в България чака първото си законно бебе – момче. СНИМКИ на мама 25-годишната Диляна и 41-годишната Вяра – МАМА 1 и МАМА 2 ….

Първото законно лесбийско семейство в България чака първото си законно бебе – момче. Оженили се в чужбина и сега живеят в България. Снимка на 25-годишната Диляна и 41-годишната Вяра.

Първото законно лесбосемеѝство у нас Диляна и Вяра показаха за сефте нероденото си бебе. То се очаква да се появи на бял свят през май месец тази година и ще е момче. За това признаха двете влюбени. 25-годишната Диляна ще износи детето. Двойката е на седмото небе от щастие и не иска да крие плода на любовта си. Двете са се щракнали в момент на радост, а на преден план се вижда наедрелият корем на Диляна, която е в 5-ия месец. От снимката се вижда как бъдещият “баща” Вяра покровителствено е прегърнал наедрелия корем на приятелката си и го целува. Двете се грижат изключително много за бебчето още преди да се е появило на бял свят. 41-годишната Вяраобгрижва по всякакъв начин половинката си, като от началото на бременността Диляна се храни само и единствено с екологично чисти продукти. Зачатието се случило чрез анонимно донорство. Бъдещите родителки живеят в Русе, където подготвят дома си за новия член на семейството. Казват, че предпочитат то да бъде отгледано от две любящи жени, които да нарича мама 1 и мама 2. Двойката сключи брак през месец май миналата година, а хомовричането им пред Бога стана първото по рода си у нас. Дамите поканиха и свещеник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Диляна облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Вяра бе в бял костюм. Преди време момичетата заявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги притеснява. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти чрез инвитро процедури. Но безуспешно. Семейството е категорично, ченяма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат свобода само да избере пътя си. Двете се откриват, след като се разочароват напълно от мъжете. Диляна разкрива, че харесва повече отношенията си с жени, въпреки че е имала сериозни връзки и с мъже. Според нея силният пол не се стараел достатъчно във връзките. Вяра пък твърди, че е силно разочарована от мъжете в живота си. Въпреки това от първата си неуспешна връзка с мъж тя има 21-годишно дете. Любовта между двете пламва преди няколко години в интернет. Двете поддържали комуникация близо 8 месеца във фейсбук, след което се видели. Дамите разказват, че са преминали през различни житейски бедствия, за да открият любовта си, а днес са повече от щастливи, пише България днес.

Подобни новини

3 Thoughts to “Първото законно ЛЕСБИЙСКО СЕМЕЙСТВО в България чака първото си законно бебе – момче. СНИМКИ на мама 25-годишната Диляна и 41-годишната Вяра – МАМА 1 и МАМА 2 ….”

  1. Колю

    Господи помилуй! Това е ужасно, детето си има баща, който дай Боже да е известен, защото винаги ще го търси! Какво домашно възпитание ще получи това момче и какъв мъжки пример ще има не ми се мисли. Твърде вероятно е да се идентифицира с жена и да стане също хомосексуален. Интересно е да се наблюдава от обективни психолози тази двойка и това дете. А тази хомосексуална двойка е законна там където е сключила този съюз и в други страни, където са признати еднополовите бракове, но не и в България.

  2. Екатерина Колова

    Семейството е законно, ама друг път! У нас бракът им не се признава. Всъщност защо медиите не спират да пропагандират такива неща? Българинът ясно показа, че е толерантен към хомо хората, но не позволява подигравка и подмяна на смисъла на брачната институция. Чудя се на приятелския умилителен тон на статията. Видиш ли, две сладки душички направили най-естественото и нормално нещо – размножават се. Хайде спрете се, стига сте лазили по нервите на хората и стига сте ги дразнили. Всъщност 2 объркани момичета ще отглеждат и възпитават дете. Това си е за страх.

  3. Екатерина Колова

    Не, не са законно семейство. Защо ги рекламирате? „Оженили“ са се в чужбина, за да заобиколят българското законодателство. С което го нарушават. Като се демонстрират по този начин, а вие, продажните медии се умилявате от тях, извършвате пропаганда на неестествени и незаконни, повтарям НЕЗАКОННИ действия. Или трябва да понесат наказание, или да бъдат отпратени да живеят, където населението има търпимост към тях. Българинът е серт и няма да се отрече от фундаменталните си ценности, заради измислени от някого и наложени насилствено съмнителни такива. Горкото дете!

Оставете коментар