ШОУ за ГЛУПАЦИ. ПАРАД на УНИЖЕНИЕТО. БАНДИТА рано, рано в 9 сутринта събра СЛУГИТЕ си и крещя: ДРЪЖТЕ БАНДИТИТЕ, а слугите около него МЪЛЧАТ и се ПУЛЯТ – това ЦАЦАТА, това Владко БЕЗДОМНИКА, това МЕНТА Стоянова и още много знайни и незнайни слуги. След това БАНДИТА отиде при другите си слуги – конгреса на синдиката ПОДКРЕПА за да го открие и се изсра: ОБЕЩАВАМ догодина ….

Шоу за Глупаци. Парад на унижението.
А глупаци в България колкото искаш, даже пълни тъпанари дал Господ.
Днес рано, рано в 9 сутринта Бандита събра слугите си и крещя:
Дръжте бандитите, а слугите около него мълчат и се пулят – това Цацата, това Владко Бездомника, това Мента Стоянова и още много знайни и незнайни слуги. Такъв парад на унижението не сте гледали. Очаквам някоя от много телевизии слуги на Бай Хуй да качи цялото видео за да го видите и вие. Става дума за демонстрация пред всички слуги как бензинът от танкера стига до резервоара на автомобила ви. Пародия на Измамата. Пряко предава самоКанал 3, но засега унижението на независимата власт, тоест зависимата власт го няма в интернет пространството. Няма и да го има, защото такова публично унижение на – Ти си го избра, не е било. Канал 3 естествено качи видео свирка от 3 и половина минути, което показва малка част от унижението. Може да го видите най-долу.
Накрая Бандита даде думата на – Аз си го избрах, но униженият до мозъка на костите си отказа да говори. При такава гавра какво да каже?
След това Бандита отиде при другите си слуги – на конгреса на синдиката Подкрепа и се изсра:
Обещавам догодина давдигна доходите с 10 процента. Чии доходи е ясно – на слугите си, които го крепят на власт. На новите партийни секретари, тоест държавните служители, които под строй гласуват за Бандита, иначе уволнение. А и те горките доволни. Нали са на хранилката, нали папкат, нали семействата им не гладуват. Това е съвременният комунизъм на 1 милион на хранилката на Бандита. Останалите се изнесоха, ще се изнесат или ще умрат.
Видео:

Подобни новини

Оставете коментар