КОМУНИЗЪМ. Синът на ШОФЬОРА на ЦК на БКП – Цветан Генчев ЦВЕТАНОВ да обясни защо взе ЖЕНА си на МОЛИТВАТА при ТРЪМП? С какви ПАРИ тя се моли на Тръмп в Америка? Виждате я на снимката до …

Комунизъм!
Синът на шофьора на ЦК на БКП – Цветан Генчев Цветанов да обясни защо взе жена си на Молитвата при Тръмп? С какви пари тя се моли на Тръмп в Америка?
Виждате я на снимката до 6-те апартамента.
Естествено, че Десислава е в молещата се делегацията с пари на българския данъкоплатец. Пука му на синът на шофьора на ЦК на БКП бай Генчо, че българите плащат кефа на семейството. Все пак сме комунизъм за частното БКП, което управлява днес. Цветанов бе осъден от съда в Страсбург на половин милион лева за бандитските си акции Медузи, Лекари, Трактора … ине му пука, че за командировката на жена си ще се трогне. Важното е кефът да върви.
На снимката виждате всички слуги на Америка в българската делегация.

Подобни новини

One Thought to “КОМУНИЗЪМ. Синът на ШОФЬОРА на ЦК на БКП – Цветан Генчев ЦВЕТАНОВ да обясни защо взе ЖЕНА си на МОЛИТВАТА при ТРЪМП? С какви ПАРИ тя се моли на Тръмп в Америка? Виждате я на снимката до …”

  1. КАК СИЙКА

    ДЪЩЕРЯТА НА ЦВЕТАНОВ РАБОТИ В СВЕТОВНАТА БАНКА ПРИ КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА ЖЕНА МУ НЕ Е ХОДИЛА ДА СЕ МОЛИ НА ЗАКУСКА ПРИ ТРЪМП А НА ГОСТИ НА ДЪЩЕРЯ СИ !

Оставете коментар