ЗАЩО бе РУМЕНЕ? Защо подписа назначаването на ПАЧАВРА за посланик? Не влизай в СХЕМИТЕ на БАНДИТА, досега се държа, дръж се още, МАЛКО му ОСТАВА. ПРЕЗИДЕНТЪТ наруши ЗАКОНА, като назначи за посланик …. ВИДЕО: …. Ето ви СКАНДАЛНИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ за посланици, БАЩА, СИН, ВНУК, осребряване на ИЗНЕВЯРА …., СЛУГИНАЖ …

Защо бе Румене?
Защо подписа назначаването на Пачавра за посланик? Няма ли млади хора за позицията в Израел, та трябва да пращаш там дъщерята на главния редактор на вестник Отечествен фронт, в момента началник на кабинета на Бандита.
Не влизай в схемите му, досега се държа, дръж се още, малко му остава. Бандита още от първия ден искаше да те направи един от тях, с оная бандитска прегръдка след клетвата. За 2 години не успя, а сега му се вързваш. Не влизай в дослук с него, ще те унищожи. Всеки, който се е докоснал до Дявола стига до Ада.
Румене, ти наруши закона, като назначи за посланик в ЛондонМарин Райков. Оня вечен посланик, служебен премиер, който спря АЕЦ Белене и Южен поток, като изпълни поръчка, докато беше служебен премиер.
Според придворната журналистка Валерия Велева вечният посланик Марин Райков за Лондон е предложение на Президентството. Досега Райков беше в Рим, после в Париж. В Закона обаче пише, че между два мандата трябва да има 2 години престой в България. В тази си точка Законът не се спазва за около десетима посланици. Проблемът е защо президентът влиза в схемите на Бандита – Ти на мене, аз на тебе и нарушава Закона. Това се случва и по отношение на Ради Найденов от Берлин в Берн, Миглена Плугчиева от Германия и Швейцария в Черна гора, Димитър Абаджиевиот от Словения в Саудитска арабия, общо десетина вечни посланици.
Марин Райков беше служебният премиер, който насочи бюлетините в печатницата в Костинброд, собственост на ГЕРБ за извънредните избори, напомни Велизар Енчев. По този начин освен, че му се дава награда за аферата Костинброд и едновременно му се затваря остата. Назначаването на Мая Манолова заомбудцман също е част от договорката. Назначаването на посланик в Тел Авив е равносилно на това във Вашингтон, защото това са горещи точки на света, допълни журналистът. Друго скандално назначение е това на Надежда Михайлова, сега известна като Нейнски.
Всичко, което казаха Велева и Енчев чуйте във видеото:
https://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2019-02-13/prenaznachavaneto-na-poslanitsite-ni-prozrachnost-ili-bezprintsipnost

Подобни новини

Оставете коментар