ИЗБОРИТЕ. КАПИТАЛИСТИТЕ от БСП нямат КАДРИ да управляват, а и няма с кого, но през изборите могат да затрият частното БКП на БАНДИТА и изпратят: БАНДИТА при Доган, 6-те апартамента – да се моли в Америка, ЧЕРНАТА ЯНКА – да учи ГЕОГРАФИЯ и БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, МАМАТА им – в Плевен, ЗАХАРИНКА – да мие чинии в чужбина, ДЕСИСЛАВАТА – да копа на село, ГЪРНЕТО – да пише стихове за БКП, ВЕЖДАТА – да се налива с уиски Мултак, БИКЪТ ТРАВЕСТИТ… Само НАРОДЪТ може да спре ГЕНОЦИДА, като свали БАНДИТА и то единствено, ако излезе МАСОВО да ГЛАСУВА

Изборите.
Капиталистите от БСП нямат кадри да управляват, а и няма с кого, но през изборите могат да затрият частното БКП на БандитаА и изпратят:
Бандита при Доган, 6-те апартамента – да се моли в Америка, Черната Янка – да учи георгафия и български език, Мамата им – в Плевен, Захаринка – да мие чинии в чужбина, Десиславата – да копа на село, Гърнето – да пише стихове за БКП, Веждата – да се налива с уиски Мултак, Бикът травестит – да обяснява, защо Бандита преди беше Бандит, а днес е Светец, Цацата – да слугува на друг господар, ….
Само Народът може да свали Бандита и то единствено, ако излезе масово да гласува. Това разбира сеняма да се случи, защото сетивата на българина отдавна са скопени. Няма ги. Трябва са си много здрав психически, за да издържиш лавината от помия новини, 80 процента от които са фалшиви произведени от самата власт. С други думи политиците лъжат ежедневно без да им пука и нормалният човек се обърква, кое е реалност и кое измама, като целта е да се запази властта, съответно парите, хранилката.
Да кажем, че се случи, Капиталистите победят с 2 процента Гробарите. Бъдете сигурни, че Бандита няма да подаде оставка за кеф на Народа. Напротив, ще драпа до последен дъх да изкара мандата. Ще драпат и ПАРИотите, Далаверий, Долен и Прасчо, защото знаят, че повече няма да влязат в парламента. Ще драпа и Магарешки, защото това му беше депутатството. Самоуби се със слугинажът към Бандита. Тоест властта ще натисне Геноцида да не подава Оставка и така ще стане. Ако гробарите загубят и местните избориОставка пак няма да има. Така, че ще си го сърбаме Бандита, всеки ден, всеки час.
Карикатурата
Тези двамата с голите задници са най-големият срам на демокрацията.

Подобни новини

Оставете коментар