БЕЗСРАМНИЦИ. РУСОФОБИТЕ намесиха РУСИЯ и в ОБЕСВАНЕТО на ЛЕВСКИ. САЙТОВЕ на НОВИЯ ГОСПОДАР – АМЕРИКА цял ден тиражират ЛАЙНЯНАТА НОВИНА. ГРАФ ИГНАТИЕВ обесил Левски, а КНЯЗ ДОНДУКОВ подписал … БЕЗБОЖНИЦИ.

Безсрамници.
Русофобите намесиха Русия и в Обесването на Левски.
Сайтове на новия Господар – Америка цял ден тиражират лайняната новина.
Граф Игнатиев обесил Левски, а Княз Дондуков подписал …
Безбожниците измислиха следното:

Поредно доказателство за зловещата роля на Русия е новооткрит документ – заповедта, с която един от виновниците за обесването на Васил Левски – Хаджи Иванчо Хадживеличков Пенчович, е назначен за член на Висшия съдебен състав в България. Това се случва на 8 май 1879 г., 6 години след като Апостола увисва на бесилото. Това разкрива изследователятГеорги Георгиев, автор на блога istinata.bg. Заповедта е подписана неслучайно от княз Дондуков-Корсаков. Така Русия се отблагодарява на българските продажници за вярната им служба към руската империя.

Коварната и двулична роля на руския посланик в Цариград Граф Игнатиев вече не е тайна за обществото, въпреки, че години наред бе укривана от българския народ. Именно Игнатиев има основна роля в процеса, довел до обесването на Васил Левски. По настояване на графа в състава на съда са включени българите: хаджи Иванчо Хадживеличков Пенчович – член на държавния съвет към империята, Мито Панов Каймакчийски – член на ръководството на българската църковно-училищна община, Хаджи Мануил(Мано) Стоянов – член на софийският меджлис и Петър (Пешо) Тодоров – Желявеца, член на Софийският меджлис. Целта с намесата на графа е ясна – обезглавяване на национално-освободително движение и подчиняването му на интересите на имперската дипломация на Русия.
Любопитен факт е, че същият русофилски продажник Хаджи Иванчо Хадживеличков Пенчович, издигнал се още по време на турското господство до член на държавния съвет към империята, след Освобождението на България се оказва и един отпървите дарители, които дават пари, за да се издигне в София паметник на Левски.
Документът за назначаването на хаджи Иванчо Хаджипенчович за член на Висшия съдебен състав в освободена България от княз Дондуков е важно историческо доказателство, че продажните рубладжии-русофили и техните господари от Москва повече от век и половина целенасочено работят срещу българската нация, изпращайки на смърт и заточения най-свидните й синове, които са осъзнали, че от московлъка и руския ботуш по-страшно нещо за Отечеството няма.

Подобни новини

2 Thoughts to “БЕЗСРАМНИЦИ. РУСОФОБИТЕ намесиха РУСИЯ и в ОБЕСВАНЕТО на ЛЕВСКИ. САЙТОВЕ на НОВИЯ ГОСПОДАР – АМЕРИКА цял ден тиражират ЛАЙНЯНАТА НОВИНА. ГРАФ ИГНАТИЕВ обесил Левски, а КНЯЗ ДОНДУКОВ подписал … БЕЗБОЖНИЦИ.”

  1. Живкова

    Идиотии на N-та степен! Даже не си заслужава човек да си изгуби времето да ги чете!

  2. Прол

    Придурок! Заткни пасть и не пизди тепло про графа Игнатьева

Оставете коментар