ЦИНИК. Синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС от трибуната на парламента: ГЛОБИТЕ от ФАЛШИВИ НОВИНИ могат да вдигнат ПЕНСИИТЕ и това ще го заложим в БЮДЖЕТ 2020. КОМЕНТАР: Ти пускаш ФАЛШИВИ НОВИНИ всеки ден, от трибуната на НС ОСЪДИ ЛЕКАРИ, после те осъдиха теб в СТРАСБУРГ. Плати си ПОЛОВИН МИЛИОН ГЛОБИ по многото дела в Страсбург и пенсиите ще се вдигнат

Циник.
Синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС от трибуната на парламента:
Глобите от фалшиви новини могат да вдигнат пенсиите и това ще го заложим в Бюджет 2020.
Коментар:
Ти пускаш Фалшиви новини всеки ден. От трибуната на НС осъди лекари, после те осъдиха теб в Страсбург. Плати си половин милион глоби по многото дела в Страсбург и пенсиите ще се вдигнат.
Последните дни 6-те апартамента и 6-те осъдителни дела в Страсбург обикаля телевизиите да се обяснява и да манипулира българското общество, чеопозицията излязла от парламента, защото така и наредили от Москва. Целта била да не гласуват влизането на Македония в НАТО. Ето това е фалшива новина, но проблемът е, че няма кой да ти потърси сметка, да те осъди и да си платиш. Като започнеш да си плащаш за безчинствата, тогава ще спреш да лъжеш, да дерибействаш, да демонстрираш безнаказаност.
Има закон, който да те задължи да платиш 500 000 глоби по делата спечелени срещу теб в Страсбург, но финансовият министър трябва да подпише документ, че държавата си иска парите. Този финансов министър няма да го направи, дано следващия да има смелостта. Ето така ще спре фалшивите новини от най-високо ниво, защото те са най-страшните. Да лъжеш без да ти мигне окотов ефира на телевизиите. Да плащаш на 80 процента от медиите да лъжат в твоя полза. По-голяма фалшива новина няма. Тоест ти и твоят съдружник в частното БКП сте най-голямата фалшива новина в тази държава.

Карикатура Христо Комарницки

Подобни новини

Оставете коментар