НОВ ИГРАЧ. СЛАВИ ще участва в ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ, първи ще е в листата, след него се нареждат …. Президентът РАДЕВ подкрепя НОВАТА ПАРТИЯ НЕофициално! СЛАВИ ще изяде гласовете на ДАЛАВЕРИЙ, ДОЛЕН, ПЛОНДЕРА, МАГАРЕШКИ и ….

Нов играч!
Слави ще участва в европейските избори, първи ще е в листата, след него се нареждат сценаристите му и вървежните кадри на НДСВ.
Президентът Радев подкрепя новата партия НЕофициално! Държавният глава по Конституция няма права да заема политическа позиция официално като обединител на нацията. Той обаче вече обяви официално, че ще подкрепи нов политически проект, защото сегашната власт е изгнила и вони със страшна сила. Вони на диктатор, вони на послушници на едноличната власт, парламентът изчезна и решенията му вече нямат никаква стойност, защото се командва от един човек, вони на корупция, вони на бандити, вони на мутри, вони на мутанти по цялата верига на пирамидата власт, вони на клонинги, клонинги, клонинги иклонинги.
Слави ще изяде гласовете на Далаверий, Долен, Плондера, Магарешки и незначителна част на капиталистите от БСП.
Заявката, че Слави приключва с шоуто се прави всяка вечер в ефир с базикнята, че в края на април водещият вече ще е друг. Изборите за европейски парламент са в края на май, а предизборната кампания по закон започва точно месец по-рано.
На практика резултатът от тези избори ще покаже има ли бъдеще проектът партията на Слави или всичко ще приключи през май. Ако Слави вкара повече евродепутати от ДПС ще се превърне в третия играч на българската политика след гробарите и капиталистите. ПАРИотите и Магарешки изчезват от политическата карта. Тоест септември ще бъде май за Слави и на местните избори през есента. Доган ще остане в чакалнята на властта, но ще продължи да управлява България, защотовластта не е депутати на каишка както е при ГРОБ, а пари. Мангизите обаче са у хората на Доган. Шиши държи много икономически инструменти с които да управлява властта на деня, която и да е тя.

Подобни новини

Оставете коментар