ИЗРОДИ. МЛАД МЪЖ закара БАБА си в СПЕШЕН ЦЕНТЪР, там го ВЪРТЯХА, ВЪРТЯХА, … ЗАПЛАШИХА го да го БИЯТ и накрая плати 10 лв за преглед на ЗДРАВНО ОСИГУРЕНАТА старица! БЕСЕН, Кръстьо Пеев ЗАСНЕ всичко в този клип и го пусна във Фейсбук, където вече има 400 000 гледания. СПЕШНОТО реагира с изявление до медии, в което ЗАПЛАШВА младия мъж, че го дава на ПРОКУРАТУРАТА, заради думата ИЗРОДИ…

Изроди.
Млад мъж закара баба си от Оризаре в Спештия център в Бургас, там го въртяха, въртяха, … заплашиха го да го бият и накрая плати 10 лв за преглед на здравно осигурената старица!
Бесен, Кръстьо Пеев засне клип и го пусна във Фейсбук, където вече има 400 000 гледания.
След като разиграването на пациента стана публично, стигна до медиите, телевизиите го отразиха Спешното реагира с изявление до медии, в което не видя вина и отгоре на всичко заплаши младия мъж, че го дава на прокуратурата, заради определението Изроди в самото видео.
Проблемът между пациента и Спешното се оказаимето на личния лекар на възрастната жена. Кръстьо не знае кой е личният лекар на баба си. Процедурата била такава, че Спешното работело със списък от лични лекари и ако този на умиращата на входа на Спешното баба е в този списък, то тя ще бъде пратена при него. Такъв бил редът. Не е важно умираш ли или не умираш. Важното било как се казва личния ти лекар.
Ето 1:1 написаното от Кръстьо под клипа:

Krustyo Peev е в/във МБАЛ Бургас.
преди 23 часа · Burgas ·
Тази вечер научих, че преглед в спешният център в МБАЛ Бургас струва 10 лв! След като ни разкараха през 2 регистратури, ни пратиха да чакаме пред някакъв кабинет, но първо трябваше да платим, защото личният лекар на здравноосигурената ми баба, нямал договор с тази болница! Интересно е какво става ако трябва да се правят изследвания, снимки… най-вероятно ще плащаме щом няма договор. Преди клипа се опитах да проведа диалог и с двете регистратури, от които ми обясниха че в спешен център се влиза директно само ако те докара линейка. В крайна сметка предложихада ми върнат парите, което категорично отказах! Проблема не е за парите, а за едно излишна и паразитна здравна система, която очевидно не работи!!!
Вижте видеото:

Тази вечер научих, че преглед в спешният център в МБАЛ Бургас струва 10лв! След като ни разкараха през 2 регистратури, ни пратиха да чакаме пред някакъв кабинет, но първо трябваше да платим, защото личният лекар на здравноосигурената ми баба, нямал договор с тази болница! Интересно е какво става ако трябва да се правят изследвания, снимки… най-вероятно ще плащаме щом няма договор. Преди клипа се опитах да проведа диалог и с двете регистратури, от които ми обясниха че в спешен център се влиза директно само ако те докара линейка. В крайна сметка предложиха да ми върнат парите, което категорично отказах! Проблема не е за парите, а за едно излишна и паразитна здравна система, която очевидно не работи!!!

Публикувахте от Krustyo Peev в Събота, 23 февруари 2019 г.

Подобни новини

Оставете коментар