МЕДИИ. Познайте с кого се ЦЕЛУВА БАНДИТА? Видео от днес! МЕДИИТЕ замениха СВОБОДАТА с МАНДЖА, защото …. Който е целувал Бандита все до гроба стига… РАДОЙ РАЛИН: СВОБОДАТА е като ХЛЯБА, всеки ден се замесва, ….

Медии.
Познайте с кого се целува Бандита? Видеото от днес!
Медиите замениха Свободата с Манджа, защото на самоиздръжка не става, само с продукта журналистика, който да привлече реклами не става. Парите са у държавата, а държавата е Бандита.
Който обаче се целува Бандита, все до гроба стига. Вчера само на 56 години се спомина един собственик на голяма медия, който също се прегръщаше с Бандита. Вечна му памет.
Каква Свобода може да има медията със собственик този на снимката? Никаква. Така е от години. Тази медия е на хранилката на властта не само на национално, но и на регионално ниво. А журналистите? Журналистите горките са само едни изпълнители на сухи поръчки.
Демокрация? 100 пъти съм повтарял, че Демокрацията еДиктатура на Парите и нищо друго. Е как може при Диктатура на парите да има Свобода.
Радой Ралин преди 20 години определи Свободата така:
Свободата е като Хляба, всеки ден се замесва, изпича и изяжда.
С други думи трябва да имаш материал за да замесиш Свободата, да я изпечеш и изядеш, но това само днес. Утре по същия начин. Пак и пак и пак.

Още през 1847 г унгарецът Шандор Петьофи написа това:
„Любов и Свобода“

Но две неща ми трябват на земята –
те са: любов и свобода.
За любовта бих жертвал си живота,
за свободата – бих дал и любовта.
Пеща, 1 януари 1847 г.

В случая обаче не става дума за Любов като от тази на снимката. Петьофи има в предвидЛюбов между мъж и жена.
Тази на видеото по-долу е еднополово бъркане в гащите.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/biznesat-i-darzhavata-obsazhdat-problemite-sas-smjanata-na-kasovite-aparati.html

Подобни новини

Оставете коментар