ОХО. БСП събра ПОСЛАНИЦИТЕ на ЕС, подготвя се смяна на БАНДИТА… Пристигна шефът на НАТО да инструктира СЛУГИТЕ как да действат с МЕДВЕДЕВ на 4 и 5 март

Охо!
БСП събра посланиците на ЕС, подготвя се смяна на Бандита.

В профила си в социалната мрежа Нинова написа:
Проведохме работна среща с посланиците на страните – членки на ЕС, акредитирани в България. Беше представена приетата от БСП платформа за предстоящите европейски избори ‘’Визия за Европа’’ и залегналите в нея приоритети за развитие на Европейския съюз.
На представителите на дипломатическия корпус представихприетите изменения в Изборния кодекс, които ограничават правата на българските граждани и нарушават основни демократични принципи в изборния процес, аргументите на БСП за напускане на парламента и изрази опасения за честността на изборите.
Представена беше и дейността на Елена Йончева по разкриване на корупционни практики по висшите етажи на властта и стартиралия политически процес срещу нея, целящ да ограничи свободата на словото и да спре разследването на злоупотреби с публични средства.
Видео от участието на Нинова в Още от деня по БНТ:

Ти на мен тази отстъпка, аз на теб – другата

"Няма да се върнем в парламента, има причини за това". Това заяви лидерът на #БСП Корнелия Нинова в предаването "Още от деня"."Първо, какво се случи и защо напуснахме? Мисля, че в онази нощ на гласуването на Изборния кодекс станаха ясни две неща – първо, ние си свършихме работата като опозиция и посочихме грешките, 26 часа говорихме – не отнемайте правото да се пренареждат листите, да изчистим списъците с мъртви души и т.н. но не бяхме чути, затова сме със самочувствие, че сме си свършили работата. В онази нощ, истинските решенията бяха взети в полунощ скрито, в стаите на парламентарните групи. По думите на самия господин Цветанов той е поискал от ДПС подкрепа, за да не падне правителството и да съществува парламентът, естествено от другата страна са поискали, пак според него, да се отмени или да се завишат критериите за преференции. Това не е начинът за правене на политика. Ти на мен тази отстъпка, аз на теб – другата", заяви Нинова.

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в Сряда, 27 февруари 2019 г.

Генералният секретар на Северноатлантическия алианс Йенс Столтенберг пристига на посещение у нас днес и петък. А след това – на 4 и 5 март пристига руският премиер Дмитрий Медведев. С други думи натовецът идва за даинструктира слугите си в България как да действат при срещата си с руснака.

Подобни новини

Оставете коментар