АГЕНТИ. Агент НИКОЛАЙ към АГЕНТ БУДА: НЕОЦЕНЕН си, оттегли се в Банкя да видим какво ще правят без теб тези НЕБЛАГОДАРНИ БЪЛГАРИ? ЦВЕТАНОВ е ПОЛУДЯЛ, тича от стая в стая…. ВИДЕО: … Коментар МОЛБА: ГОСПОДИ, избави ни от този БАНДИТ

Агенти. Агент Николай към Агент Буда:
Неоценен си, оттегли се в Банкя да видим какво ще правят без теб тези неблагодарни българи?
Коментар Молба: Господи, избави ни от този Бандит!

Официалната информация по слугата на парите БиТиВи, БиТиВи, БиТиВи, …:

Премиерът Бойко Борисов да се оттегли и да си почива. Това предложение отправи към министър-председателя Георги Марков, депутат от ГЕРБ (от гражданската квота на партията).
Според бившия конституционен съдия Борисов трябва да се оттегли и да си почива, защото е неоценен, а различни партии му извиват ръцете.

„Ако ще е тая агония,която е сега, по-добре да си починеш в Банкя и да оставиш другите юнаци да правят кворум. Как да не е агония, като всеки ден няма кворум в НС. Всеки ден Цветанов (председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов) е полудял и тича от стая в стая”, каза Марков.
Останалите депутати от ГЕРБ не са съгласни с тази идея.

„Това в приятелски съвет. Иначе няма такова решение и няма политическа причина. Не мисля, че има агония, работата върви, само е малко по-тихо”, коментира Тома Биков, също от гражданската квота на партията.
И коалиционните партньори са скептични към това изказване на Марков.
За нас от ВМРО е важно държавата да е стабилна и да няма хаос, управляващото мнозинство се справя и върви напред, няма причина да събаряме държавата, каза Юлиан Ангелов от Обединените патриоти.
Опозицията в лицето на ДПС е склонна да се върви към предсрочен вот.
От БСП коментирахапред сградата на парламента, защото все още не влизат в пленарната зала, че това е лично решение на премиера.
Ето го видеото с Георги Марков:

Борисов, ти си целият в целувки,

Георги Марков: Как да не е парламентарна агония.Цветанов е полудял..Борисов, ти си целият в целувки, отивай си в Банкя и се гледай кефа…

Публикувахте от ЯмболСвят в Петък, 1 март 2019 г.

Подобни новини

Оставете коментар