ФОЙЕРВЕРКИ. Нови фойерверки на СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА: Предотвратихме ЗАПАЛВАНЕ на ВИДИН … ПРИЧИНАТА конфликт между полицай и …. ЦЯЛАТА ни ДЪРЖАВА е един ЗАХАРЕН ПАМУК на клечка – Лапаш нещо, гълташ нищо.

Фойерверки.
Нови фойерверки на спецелизираната прокуратура:
Предотвратихме запалване на Видин.
Причината конфликт между полицай и някакви младежи.
Цялата ни държава е един Захапен памук на клечка – Лапаш нещо, гълташ нищо.

Преди минути героите от Специализираната ни прокуратура се изтъпаниха пред медиите и обясниха, че геройски са предотвратили запалване на Видин.
Причината била, че някакъв разследващ полицай имал конфликт с някакви младежи. Та тези младежи наели професионални палячи и полицията стигнала до намеренията на поръчителите и наемниците. Даже имало информация, че ще палят не само Видин, но и Монтана.
Преди няколко месеца тези младежи запалили автомобила на този разследващ полицай, нищо че няма доказателства кой е запалил колата. След това тези младежи запалили апартамента във Видин на разследващия полицай, но се оказало, че объркали етажа. Тоест запалили друг апартамент, нищо че няма доказателства кои са извършителите.
Преди часове наемниците поискали да проникнат вгранично пропусквателния пункт във Видин, но били видяни и заловени. Носили туби с бензин по 10 и 11 литра и взривни съставки. И сега пред микрофоните започна фойерверките – Престъпниците, ако били запалили цистерната на територията на граничния пункт, от там цяла да гръмне близката бензиностанция и от там целият град Видин щял да изгори. Това било престъпление срещу държавата.
Сега ясно ли ви е защо е създадена тази специализирана прокуратура. За да прави фойерверки, с които да ви отвличат вниманието от сериозния живот.
Помните ги тези герои при ареста на Иванчева как обясняваха, че кметицата е престъпница, защото цялата светила като коледна елха, защото броила белязаните пари. После се оказа, че няма пари, че няма броене, че няма такова престъпление и накрая Иванчева ще осъди държавата България в Страсбург, а кефътна специализираната прокуратура ще плати Народа.
Вече ви е ясно в каква държава живеем – Захаран памук, гълташ нещо, лапаш нищо.

Подобни новини

Оставете коментар