Внимание, ИЗМАМНИК. ТОМА БИКОВ преди минути от трибуната на НС: ГЕРБ ще спечели изборите, защото …. БСП ще загуби изборите, защото …. ТОМА БИКОВ през 2012 г като кандидат на КУКУВИЦАТА: Бойко БОРИСОВ ще бъде първият премиер, който ще лежи в ЗАТВОРА. ТОМА БИКОВ през 2013 г като кандидат на КУКУВИЦАТА: Няма да спра докато не видя Цветан ЦВЕТАНОВ осъден за всички престъпления извършени последните 4 години

Внимание, Измамник.
Тома Биков преди минути от трибуната на НС:
ГЕРБ ще спечели изборите, защото има повече избиратели.
БСП ще загуби изборите, защото като дойде на власт създава само хаос.
Изказването бе по повод дебатите по ветото на президента Радев за Изборния кодекс. Биков обясни, че ветото ще бъде отхвърлено, както и стана и Изборният кодекс ще бъде ремонтиран за преференциите, но не защото БСП искали, а защото ГЕРБ се вслушал в гласа на гражданите.
Коментар: Голям смях.
БСП не присъстваха в залата и на практика дебат нямаше. Излезе агент Николай Георги Марков и каза, че Воля били най-интелигентната партия в новата история на България, защотогласували с ГЕРБ, но не били във властта и с това разсмя даже всички слуги на Магарешки.
Коментар: Страшно интелигетно било да лижеш гъза на властта.
После на трибуната излезе Далаверий, който пък разсмя слугите на Доган. Членът на БКП, днес виден капиталист обясни на ДПС защо искат машинно гласуване:
Защото ще кажете на своите избиратели, че в машината има камера и трябва да гласуват както сте им обяснили.
Коментар: Далаверий обиди турците, че са малоумни.
Гвоздеят в ковчега 44-то Народно събрание заби Марешки, който от трибуната на Народното събрание нарече ПАРИотите – Политически измамници и политически проститутки.

Но да се върнем на кукувицата Тома Биков.
Тома Биков през 2012 г като кандидат на Кукувицата Миглена в партията Движение България на гражданите:
Бойко Борисов ще бъде първият премиер, който ще лежи в затвора.
Тома Биков през 2013 г като кандидат на Кукувицата Миглена в партията Движение България на гражданите:
Няма да спра докато не видя Цветан Цветанов осъден за всички престъпления извършени последните 4 години.
Коментар:Внимание, Измамник.
За този Бандита каза, че е най-активното му острие, което като има проблем излиза по телевизиите за да зашитити частната му партия като обяснява истината.

Подобни новини

Оставете коментар