ГЬОБЕЛС. Президентът РАДЕВ сравни ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ с Гьобелс! Повтаря ЕДНА и съща ЛЪЖА за да стане ИСТИНА, но няма как. Ако имах властта на МАДУРО щях да го … Цветанов ТРУДНО РАЗБИРА, това което чете, но е научил НАИЗУСТ … КОМЕНТАР: Ето ви някои политически речи на ГЬОБЕЛС

Гьобелс.
Паул Йозеф Гьобелс (1897-1945) е министър на пропагандата и информацията в Нацистка Германия. Като отговорник за тоталната мобилизация и война, в своето политическо завещание Фюрерът го определя за нов водач на германския народ, вменявайки му ръководната роля в борбата за власт.
Сравниха Цветан Цветанов с Гьобелс!
Повтаря една и съща Лъжа за да стане Истина, но няма как. Цветанов трудно разбира, това което чете. Вероятно на времето е чел много повече тезисите на БКП, от колкото учебниците. Научил е наизуст няколко фрази и се мъчи с много кряскане да ни убеди в безпринципността си.
От трибуната на парламента Цветанов пак няколко пъти каза пред целия български народ, защото заседанието на Народното събрание се излъчваше пряко, че Радев е Мадуро.

Цитати извадени от Йозеф Гьобелс, Политически речи.За начало само един цитат от фюрера по въпроса:
“…силата, която раздвижва великите исторически лавини в политическата или религиозната област, от незапомнени времена е била само магическата мощ на живото слово”
Та, ето го и вездесъщият министър на пропагандата и информацията в Нацистка Германия.
– “Пропагандата ни помогна да дойдем на власт… Пропагандата ще ни помогне да удържим властта… Пропагандата ще ни помогне да завоюваме целия свят.”
– “… само силата и мощта дават възможност на един народ да разреши назрели проблеми”
– “Един народ е способен на всякаква жертва, когато наистина знае за какво прави тази жертва”
– “Германския народ сам пази културата си и то с оръжие в ръка…”
– “… така много сме избързали напред, че трудно може някой да ни стигне”
– “Германия иска мир, обаче мир, който да дава еднакви права и задължения на всички; мир, който да създаде яснота и да премахне класовата борба между народите, който ще създаде нов ред между нациите, почиващ върху справедливостта и целящ благосъстоянието и доброто ба всички народи”
– “Изходът е възможен само при благоразумие, или пък като със сила се наложи разумното разрешение. Противниците ни обаче рядко или почти никак не показват благоразумие”
– “Германската младеж е длъжна да живее, работи и твориспоред желанието на Фюрера”
– “… нищо в света не е в състояние да разидени германците, когато става дума за обичта, подчинението и доверието което германският народ храни към Водача си”
– “Тази война не е за слава и почести, тя е за жито и хляб…”

Подобни новини

Оставете коментар