ПАРИоти. ДАЛАВЕРИЙ, ДОЛЕН и ПРАСЧО опростиха 8 млн на МЮФТИЙСТВОТО на ДОГАН като нарушиха върховния закон. КОНСТИТУЦИЯТА: Само ПРЕЗИДЕНТЪТ може да опрощава дългове, не и Народното събрание ЦВЕТАНОВ от трибуната на НС: Аз съм МЮСЮЛМАНИН …

ПАРИоти.
Далаверий, Долен и Прасчо опростиха 8 млн на Мюфтийството на Доган като нарушиха върховния закон. В Конституцията пише:
Само президентът може да опрощава дългове, не и Народното събрание.
Нито един от ДПС не излезе на трибуната за да защитити рекета си да бъдат опростени 8 млн на вероизповеданието мюсюлмани. На трибуната обаче излезе Цветанов за да защити законопроекта като започна пак вече изпятата песен, че не трябва да се изказваме остро срещу мюсюлманите и Мюфтийството , защото това е заиграваме със социалния мир. Че това гласуване е за България, Че Дрън, Дрън …
Помните как Цветанов обясни десетките престъпни акции, които извърши като министър на вътрешните работи заради, които бе осъден да плати около 500 000 лева и които пари няма да плати той, а Народа. Извършил всичко в името на България.
И сега гробарите обслужиха ДПС в името на България. Изумително беше признанието на Цветанов от трибуната на Народното събрание:Аз съм мюсюлманин когато съм сред мюсюлмани.
В гласуването участваха 136 депутати, от които 109 За, 24 Против и 3-ма Въздържал се. Вотът както винаги мина с любезното съдействие на Воля.
ПАРИотите, ако искаха да не мине това опрощаване на дългове на Мюфтийството на Доган просто нямаше да се регистрират и гласуване нямаше да има. Това обаче ще събори хранилката им във властта. Колкото и да се пенят, че са против, че Доган, който взел студения резерв на България през ТЕЦ Варна за 80-100 милиона, да извадел 8 и да плати дълговете на Мюфтийството. Празни приказки и оправдания за празни глави.
Имаше и твърд вариант ПАРИотите да спрат сделката между Гробари и Доган.
Просторекитират Бандита, че напускат парламента и правителството. Няма обаче как да го направят, защото пак повтаряме, това означава завинаги край на папкането. ПАРИотите бяха сдъвкани и изплюти от Бандита, така както стана с Деформаторите и Янето преди години. Няма повече да влязат във властта.

Подобни новини

Оставете коментар