БАНДИТИ. МУТРО, отивай в САРАИТЕ и не излизай повече от там. ХАНЪМАТА (виж карикатурата) и синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС, тези двамата са ФАБРИКИ за ФАЛШИВИ НОВИНИ. И всички МЕДИИ разпространяват ЛЪЖИТЕ на частното БКП, на чиято ХРАНИЛКА са 3 милиона българи, останалите 3 милиона …. СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ГРЪМНА, всички искат ОПРОЩАВАНЕ на ДЪЛГОВОТЕ им. Днес и ПАТРИАРХА прие участие в престъпната схема на ЧУДОВИЩЕТО от БАНКЯ, като…

Бандити.
Мутро, отивай в сараите и не излизай повече от там.
Ханъмата (виж карикатурата) и синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС, тези двамата са фабрики за Фалшиви новини.
И всички медии разпространяват Лъжите на частното БКП, на чиято Хранилка са 3 милиона българи, останалите 3 милиона са техните роби. Бачкат за да папкат новите партийци.
Днес и Патриарха прие участие в престъпната схема на Бандита, като благодари, че се обръщало внимание на вероизповеданията. Мюфтийството има 4700 имота и 30 млн приход на година. 600 имами, които горките не си били плащали осигуровките. Ами 3 милиона българи, които имат дългове и не си плащат осигуровките. В ефира на БиТиВи Николай Панков обясни, че голяма част от имотите се ползват от активисти на ДПС и парите се вземат на ръка. Там да влязат служителите на НАП, а не в танцовите състави по читалищата.
Схемата – Ти на мене, аз на тебе е престъпна, защотопърво противоречи на Конституцията и второ, защото всички в тази държава ще искаме опрощаване на дълговете към държавата, но никой няма да ни чуе. Много социални групи и отделни граждани искат държавата да им опрости дълговете. Има да чакат. Вие да не сте ДПС? В момента властта на Бандата зависи от ДПС. Какви сте вие, че да искате опрощаване?
Огромна лъжа е, изречена от Чудовището, че с опрощаването на 8 млн на Мюфтийството ще спрат чужди пари да влизат в джамиите. Няма такъв закон, който да спре паричните потоци към минаретата. Напротив. Има закон, който разрешава навлизането на такива парични потоци. Закон, който казва, че Мюфтийството не е длъжно да дава информация на никой как се финансира.
Това днешното привикване на партиарха и мюфтията бе кризисен PR. Защото работата стана дебела. Бандита беше разкрит итрябваше спешно да вкара в престъпната си схема висшите духовници. Проблемът е, че Народа бачка и няма време да мисли, но колкото и да не обръща внимание, този дослук с Доган си е на ачика.

Подобни новини

Оставете коментар