МРЪСНИК. ГОЛЯМ МРЪСНИК е СИНЪТ на ШОФЬОРА на БКП и ДС. От трибуната на НС пусна ФАЛШИВА НОВИНА, че ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА е станала №1 след ФАЛШИФИЦИРАНЕ на избора. МЕДИИТЕ млъкнаха за ПОРЕДНИЯ АПАРТАМЕНТ на измамника, по заповед разбира се. Друг ИЗМАМНИК, също член на БКП, а днес пръв законотворец на ГРОБ също пусна ФАЛШИВА НОВИНА от трибуната на НС за БСП. КОРНЕЛИЯ спуснала ЗАПОВЕД до членовете …. В Народното събрание гласуваха СЪСТАВА на новата ЦИК

Мръсник.
Голям мръсник е синът на шофьора на БКП и ДС. От трибуната на НС пусна фалшива новина, че Елена Йончева е станала №1 след фалшифициране на избора. Голям зор имат ГРОБ техните хора Гергов и Станишев да са клин в листата на БСП за евроизборите. Номерът им обаче не мина. Станишев си го знаеше, затова с Гергов искаха да изберат №1 и №2 и той да е поне номер 2, защото сега няма изобщо да е в листата. Но да оставим листата на капиталистите. Да се върнем на сина на шофьора на ЦК на БКП и ДС.
Медиите млъкнаха за поредения апартамент на измамника, по заповед разбира се. Днес в нито един сутрешен блок думичка не казахакак така купува за 650 евро кв метър, като в сградата пазарната цена е 2600 евро кв. метър, защото това е сграда на годината и се намира в най-атрактивния район на София.
Днес Елена Йончева и други представители на БСП внесоха сигнал в прокуратурата за новия апартамент на Цветанов.
„Ако не бяха медиите, и то от чужбина за да разкрият апартамента на Цветанов нямаше да знаем. Внасяме този сигнал до прокуратурата, защото знаем, че тя няма да се самосезира“, каза Йончева на входа.
Чуйте всичко във видео:

Сделката на Цветан Цветанов

"Бихме искали да разберем дали сделката на Цветан Цветанов за купуването на апартамента му ще бъде разследвана". Това каза говорителят на ПГ на #БСПзаБългария Елена Йончева при внасянето на жалба в Конституционния съд във връзка с промените в Закона за защита на личните данни, които ограничават правото на свобода на словото. „Ако не беше българската журналистика, нямаше да разберем как един български политик- Цветан Цветанов купува луксозен апартамент на скандално ниски цени", заяви Йончева."Премиерът категорично заяви, че няма да търпи дори съмнения за корупция – да погледне около себе си, където се случват заменки за милиони и да вземе решителни мерки срещу това". Това каза народният представител Явор Божанков. „Припомняме, че Цветан Цветанов стана известен като политикът с шестте апартамента. Необяснимото богатство бе оправдано с пенсията на тъщата и тъста. Случайно или не тогавашният шеф на НАП, който води проверката стана депутат от ГЕРБ“, посочи той

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в Сряда, 20 март 2019 г.

Друг измамник, също член на БКП, а днес пръв законотворец на ГРОБ също пусна фалшива новина от трибуната на НС за БСП. Корнелия спуснала заповед до членовете на БСП да не гласуват с преференции за да стане евродепутат Станишев. Чакай бе Барни Рабъл, Геят още не е в листата, а и няма да бъде. От какъв зор Корнелия ще пуска такава заповед.
В Народното събрание гласуваха състава на новата ЦИК:Стефка Стоева беше избрана за председател на ЦИК със 141 гласа За и нито един Против.
Силва Дюкенджиева беше избрана за зам. председател със 131 За.
Таня Йосифова беше избрана за зам. председател със 129 гласа За
Кристина Стефанова беше избрана за зам. председател със 134 гласа За
Севинч Солакова беше избрана за секретар на ЦИК със 122 гласа За

Подобни новини

Оставете коментар