ГИЛОТИНА. Президентът РУМЕН РАДЕВ отряза ГЛАВАТА на ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ с КОМЕНТАР за апартамента ПАЛАТ: ГАРАНТИРАНО е оневиняване на Цветанов, но ОБЩЕСТВОТО ще му напише ПРИСЪДАТА …. Всичко, което каза Радев във ВИДЕО: ….

Гилотина.
Президентът Румен Радев отряза главата на Цветан Цветанов с коментар за апартамента палат:
Гарантирано е оневиняване на Цветанов, но Обществото ще му напише Присъдата ….
Всичко, което каза Радев във Видеото по-долу:

Румен Радев обяви, че темата с апартаментите на властта, закупени от строителна фирма „Артекс” на цени под пазарните, надхвърля конкретните случаи и пряко рефлектира върху доверието в институциите и държавността.

Председателят на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов, министърът на правосъдието Цецка Цачева и депутатът от управляващата партия Вежди Рашидов са се сдобили с евтини жилища, в елитни столични квартали. Днес стана ясно, че евтин апартамент в съседство на Цветанов си е купила и заместник-министърът наспорта Ваня Колева в сградата на улица „Латинка” в квартал „Изток”. Цветанов е кум на Колева.

„Спомняте си, че само преди два месеца на своя годишен отчет призовах Комисията за борба с корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество и другите органи да навлязат и в старателно отбягвания периметър на властта. И много ясно казах, че ако това не се случи, то търсенето на справедливост и възмездие може да излезе рамките и механизмите на закона. Антикорупционната комисия не може да разследва Цветан Цветанов, защото е назначена от него. Няма как тази антикорупционна комисия, която е назначена и контролирана от Цветанов, да разследва Цветанов по „беззъбия“ закон, наложен от Цветанов. Поредното, според мен, гарантирано оневиняване на господин Цветанов – ще се размине с моралната присъда на обществото”, каза Радев.
Той коментира още, чесъздаденият преди дни Съвет за стратегическо развитие не е нито служебно правителство, нито партия. Държавният глава допълни, че утре има среща с новата Централна избирателна комисия, за да обсъдят всички мерки за спокойни и честни избори.
Видеото с Радев за апартамента на синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС:

Подобни новини

Оставете коментар