ИЗМАМА. БАНДИТЪТ утайка КОМУНИСТ пак и отнови ви ИЗМАМИ. Взе главите на МАМАТА ИМ и някаква зам. министърка, но СИНЪТ на ШОФЬОРА на ЦК на БКП и ДС и оня МУЛТАК остават. Сега ще пратят МАМАТА ИМ за посланник в някоя топла държава, а ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА и турчина Мултак ще продължат да безчинстват… АТАКАТА на американската медия СВОБОДНА ЕВРОПА не е ЦЕЦО, а срещу ….

Измама.
Бандитът утайка Комунист пак и отнови ви измами.
Взе главите на Мамата им и някаква зам. министърка, но Синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС и оня турчин Мултака остават и ще продължат да безчинстват.
Сега ще пратят Мамата им за посланник в някоя топла държава, а Цецо Апартамента и Мултака ще продължат да безчинстват в държавата.
Синът на шофьора на БКП ще прави избори, а Веждата ще командва министерствата на културата, където е поставил протежете си Ало Банов съм.
Всъщност атаката на американската медия Свободна Европа срещу днешната власт в България не е срещу пионката слуга втори човек в партия ГРОБ. Атаката е срещупървия човек на територията България, а целта е руският проект Турски поток, АЕЦ Белене и самолетите F16 плюс четирите американски бази на българска земя, за които президентът Тръмп иска България да си плаща.
Да си плаща, затова че е дала безплатно своя територия за американски оръжия. Тоест българите да си плащат затова, че живеят в България. С други думи българите да си плащат затова, че не са се родили американци, а българи.


Подобни новини

Оставете коментар