БУХАЛКИ. БАНДИТА размаха БУХАЛКИТЕ си за отвлече вниманието от АПАРТАМЕНТА – синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС в-к 24 часа: 290 ДЖИПА удрят като ГРЪМ президента РАДЕВ. ОПРОВЕРЖЕНИЕ от президенството: ЛЪЖА. Процедурата е започнала преди служебното правителство и е завършена … Друга МАНИПУЛАЦИЯ: Бурята евтини жилища удари и ….

Бухалки.
Бандита размаха бухалките си за отвлече вниманието от Апартамента – синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС.
в-к 24 часа:
290 джипа удрят като гръм президента Радев.
Опровержение от президенството:
Лъжа. Процедурата е започнала преди служебното правителство и е завършена много след неговия край.
Друго заглавие: Бурята евтини жилища удари неочаквано банкер и левите Нинова, Йончева, Добрев и Бойчев.
Подобни информации вестниците бухалки собственост наАмед и Шиши манипулират българското общество в полза на Чудовището от Банкя. Връзката ГЕРБ – ДПС е очевадна за всеки българин, който обаче
има време да мисли, а не бачка като роб за кефа на властта.
Ясно е, че никой не купува вече вестници. Доказателство е фактът, че преди 25 години в-к 24 часа имаше тираж от половин милион, а днес е няколко хиляди. Печата се заради заглавията, които хората четат като минават или спират пред лафките за вестници докато си купуват талони на късмета, но не и вестници. На просветените е ясно, че хартиеният вестник е на голям минус, затова всеки вестник си има сайт. Голямата печалба на медиите обаче е в манипулациите по поръчка на властта. Така се издържат всички медии. Няма нито една, която се самоиздържа, тоест е независима от властта, а зависи единствено отчитателите си, на които поднася истината и само истината.

Подобни новини

Оставете коментар