СЪВЕТ. Президентът РАДЕВ посъветва ЧУДОВИЩЕТО от БАНКЯ да изчисти от ПАРТИЯТА си ЧУДОВИЩЕТАТА, ако иска … ВИДЕО: ЦВЕТАНОВ от Америка: Няма да се върна, докато …. АПАРТАМЕНТЪТ ми е купен на ПАЗАРНИ ЦЕНИ, защото и ПРОДАВАЧЪТ и КУПУВАЧЪТ са се ….

Съвет.
Президентът Радев посъветва Чудовището от Банкя да изчисти от Партията си Чудовището, ако иска партията му да остане на политическия хоризонт.
Радев в Египет:
„Не съм в Египет за да коментирам апартаментите на Цветанов. Но ме питате и ще ви отговоря така. Преди два месеца по време на моя годишен отчет много ясно заявих, че партиите, които искат да видят себе си на бъдещия политически хоризонт, трябва сами да се чистят от корумпирани и некомпетентни кадри с управленски амбиции, а не да чакат да гърмят скандали и да ги гасят с оставки”.
Видеото е на този линк:
https://btvnovinite.bg/bulgaria/radev-partiite-da-se-chistjat-ot-korumpirani-i-nekompetentni-kadri.htmlВ същото време синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС – Цветан Цветанов от Америка обяви:
Няма да се върна в България, докато медиите не престанат да говорят за апартаментите ми. Няма проблем да проведа предизборната кампания и от тук. Имам връзка по интернет с всички хора, които ми трябват за да спечеля изборите. От тук ще им казвам къде да отидат, с кого да се срещнат, какво да говорят и като бием БСП ще се върна на бял кон да видим тогава някой ще ми се извини ли за политическата щета, която ми насесохте. Не знам за какви корумпирани и некомпетентни кадри с управленски амбиции говори президента Радев, но при менвсичко е законно. Сделката за апартамента ми е сключена по пазарни цени, след като и продавачът и купувачът са се съгласили на цената при която е изповядана сделката“, каза синът на шофьора на ЦК на БКП пред партийните структури през интернет.

Подобни новини

Оставете коментар