ФАСОНИ. ЧУДОВИЩЕТО от БАНКЯ сложи ЛУД СЕДЕСАР на 6-то място в ЕВРОЛИСТАТА и назначи докторка за шеф на ГРОБАРИТЕ в парламента, която да слушка и изпълнява ЗАПОВЕДИТЕ на АПАРТАМЕНТА. БАНДИТА: Всичко с апартаментите е законно, но ОТВРАТИХМЕ НАРОДА, затова наложих тези наказания. ВИДЕО на цялата 20-минутна пресконференция: …

Фасони.
Чудовището от Банкя сложи Луд седесар на 6-то място в евролистата и назначи докторка за шеф на Гробарите в парламента, която да слушка и изпълнява заповедите на апартамента.
Бандита:
Всичко с апартаментите е законно, но отвратихме Народа, затова наложих тези наказания.
Видео на цялата 20-минутна пресконференция най-долу:
Казано на пресконференцията:
СДС направи 15 номинации, като 3-ма се отказаха. Решено бе най-напред от останалите 12 да еАлександър Йорданов, който ще е на 6-то място в общата листа, където е още Илия Лазаров – гл секретар на СДС, но ще бъде на неизбираемо място.

Борисов:
Съжалявам, че Владо Кисьов си е направил самоотвод. Шеф на парламентарната група на ГЕРБ в парламента ще е д-р Давидкова. До края на деня ще ви кажа, кой ще замени Цецка Цачева. Ако и другите партии действаха така …. Това са най-тежките наказания в историята на една партия. Цветанов, Цачева, двама заместник министри. Всички са напуснали държавните постове и физически и морално. Като си говорих с всички, и с Цветанов и с Цачева установихме, че отстрани не изглежда добре. Законно, но не изглежда добре. Дали Цветанов остава в ГЕРБ? Структурите си го искат. Едно е държавната работа обаче, друго е партийната.
Аз му вярвам на Цветанов, но тука 7 дена медиите ….
Какво е направил, че го наказвате?
– Това е мое право, така съм преценил, товасъм направил. Всички страдаме, отвратихме Народа и затова наложихме тези наказания. Ние създадохме ГЕРБ за да сме етични. Вежди Рашидов си има фирма за търговия, това му е бизнесът, купува апартаменти и ги продава.
Каква е причината, откъде е дошло това няма никакво значение. Винаги съм се плашил от приятелите, затова казвам, че нямам приятели.
Цветанов се обажда: Освен мене!
– Той затова и си даде отвод.
Ние в ГЕРБ понесохме изключително тежък удар. Знаеш ли колко хора ми се обадиха, пази си като Корнелия хората.
Видео на пресконференцията:

Със СДС подписахме споразумение за съвместно явяване на изборите за Европарламента през май. Александър Йорданов влиза на 6-о място в листата на Политическа Партия ГЕРБ. Това е знаков човек за СДС и ние ще работим за всички кандидати и няма да допуснем номера с преференциите. Доктор Даниела Дариткова ще бъде лидер на парламентарната група на ГЕРБ. Тя е човек с качества и най-вече може да контролира групата в добрия смисъл на думата. Спазих си обещанието за тежки санкции, каквито в никоя партия не е имало.

Публикувахте от Бойко Борисов в Сряда, 27 март 2019 г.

Подобни новини

Оставете коментар