ИЗМАМНИК. СИНЪТ на ШОФЬОРА на ЦК на БКП и ДС преди минути в Панорама: АТАКАТА срещу мен е РУСКА. Няма вариант ГЕРБ да загуби ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ. Обявяваме ЛИСТАТА в …. С БАЙКО БОРИСОВ се обичаме, аз мразя …. Срещу ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА гробарите изправят като №1 ….

Измамник.
Синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС преди минути в Панорама:
Атаката срещу мен е руска. Заради самолетите е, заради това, че разкрих руската хибридна война в България.
Коментар:
Това може да го каже само болен човек.
Няма вариант ГЕРБ да загуби европейските избори. Преди час бях на Боровец, където имах среща с предприемачите на партия ГЕРБ.
Коментар: Само в България партията на власт си има предприемачи. По света е обратно. Предприемачите си имат партии. Но пък Америка си има слуга –Синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС.
Утре съм в Бургас, в неделя обявяваме листата. Сега имам достатъчно време. Ще посетя всеки град и село и ще се срещна с нашите структури.
Коментар: Срещу Елена Йончева гробарите изправят като №1 Мария Габриел.
Вече е ясно, че №1 ще е синът на БКП журналист от Варна – Александър Йорданов, който луд седесар, русофоб.
С други думи този откачалник е Мамата им на квадрат. Отвръщава пъти повече от БКП Цеца. Що се отнася до Габриел, тя е по близка до французите, от колкото до българите.
Едно е ясно Синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС ще активира цялата Хранилка на гробарите за изборите, защото падне ли ГЕРБ, умира и той в политиката.
В тази връзка Апартамента обяви:
С Бойко Борисов се обичаме. Аз мразя предателите.
Коментар:Предупреждава приятеля си да не го предава, дори и при загуба на изборите.

Подобни новини

Оставете коментар