Ай СИКТИР. ТУРЦИЯ каза на слугата си ШЕРБЕТА – Ай сиктир! В превод означава … БОЙКО БОРИСОВ се направи на МЪЖ и на срещата на балканските държави в Букурещ поиска ИЗВИНЕНИЕ от ТУРЦИЯ за изявлението на външния министър Чавушоглу, а турците му показаха къде му е мястото Всичко, което каза ШЕРБЕТА във ВИДЕО: ….

Ай Сиктир.
Турция каза на слугата си Шербета – Ай сиктир!
В превод означава Майната ти. Казано на литературен език – Не ни занимавай със себе си.
Съвсем резонна реакция. Не може Слугата да иска извинение от Господаря.
Помните коментара на президента Радев за шербета. Сега Бойко Борисов реши да се прави Мъж и на срещата на балканските държави в Букурещ поиска Извинение от Турция за изявлението на външния министър Чавушоглу, а турците му показаха къде му е мястото.
5 часа продължиха разговорите между Борисов и вицепрезидента на Турция Октай, който е дясната ръка на Ердоган.
Турчинът му обяснил човешки, чевъншният министър Човушоглу е казал истината и няма за какво Турция да се извинява, а Ганьо от Банкя твърди, че никой не му е звънял за да се меси във вътрешните работи на България.
Абе на тебе никой не ти се е обадил, но ти си коалиция с ДПС, ти си зависим от ДПС. Твоите депутати приемат закони заедно, в дослук с ДПС.
Ти си слуга бе, Шербет си бе. Защо ни будалкаш? Можеш да се правиш на Мъж само на среща с ГЕРБ жени в Габрово или Велико Търново.
В края на краищата преди минути външният министър Захариева призна, че е имала разговор с Чавушоглу през декември 2018 за приетия закон. Но тя не счита този разговор за натиск, но турчинът точно това е направил. Слугите обаче няямат пипала за да усетят кое е натиск и кое не е.
Всичко, което каза Шербета в Букурещ във Видео на този линк: ….http://news.bnt.bg/bg/a/sled-sreshchata-na-vrkha-v-bukureshch-borisov-razgovarya-s-turskiya-vitseprezident-oktay

Подобни новини

Оставете коментар