КУЧКА, ПУШКА и ГАРГАМЕЛ . Кучка и Пушка за БАНДИТА от Банкя! Гаргамел е за Народа. КОМУНИСТИТЕ от ГЕРБ включиха в кампанията си 3-годишния син на ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА чрез слугата на властта – РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО, днешният … Защо ЗАКРИЛА на ДЕТЕТО още не се е самосезирала? ПУШКА пък извади варненеца ТЕОДОР НИКОЛОВ и написа: БОЙКО, тебе ще те отстрелям безплатно. Мамка ти мръсна продажна. Българоубиец. Реших да се жертвам, поне да е на барикадата, като национален герой, а не мизерен живот с ….

Кучка, Пушка и Габриел.
Кучка и Пушка за Бандита от Банкя! Гаргамел е за Народа.
Комунистите от ГЕРБ включиха в кампанията си 3-годишния син на Елена Йончева – Тео чрез слугата на властта Работническо дело, днешният 24 часа.
Вестникът използва в слугинажа си за Чудовището от Банкя 3-годишният син на Елена Йончева, който наричал (минало време, тоест чули или измислили новината), повтарям наричал майка си Кучка, която бори Бойко Борисов. И Бандита веднага поде обидата, като нарече Елена Йончева Кучка и заповяда на гробарите да не бъдат Кучки.
Защо агенцията за Закрила на детето още несе е самосезирала и не е започнала проверка срещу 24 часа за налагане на санкция?

Пушка пък извади варненеца Теодор Николов, защото му писнало от двуличието на Тиквата.
Във Фейсбук Николов написа:

„Бойко тебе ще те отстрелям безплатно. Мамка ти мръсна продажна. Българоубиец. Реших да се жертвам. Писна ми от двуличието на тези тикви. Един път се умира. Поне да е на барикадата като национален герой, отколкото след 20 години мизерен живот на тъмно и студено с пенсионерска пенсия стигаща да платя тока на тимаджии. И на тях мамка им мръсна продажна“.
Полицията за разлика от агенциата за Закрила на детето се самосезира и започна проверка защо Теодор е позирал с пушката в дома си и е написал това във Фейсбук?
Това обяснява факта, защо при представянето на листата в Бургас около Чудовището имаше толкова многовратове охрана, които се оглеждаха като мишки в трици да не би Теодор от Варна да изскочи от някъде и да гръмне Тиквата. Предизборна кампания за тъпия българин;

Подобни новини

Оставете коментар