Ето ви го, ИСТИНСКИЯТ. БАНДИТА във ВИДЕО, жена го пита: ПЕНСИИТЕ, ужасно са малки, хората не могат да си плащат СМЕТКИТЕ … БАНДИТА я прекъсва: „За кое….Ми… министърката ТАМ, за тва съм я докарАл…айде …. и прегръща ЧЕРНИЧЪК ФЕН за снимка … ОСТАВКА. Защо МЕКОТЕЛОТО ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ още не е подал ОСТАВКА?

Ето ви го, Истинският!
Бандита във Видео (най-долу), жена го пита:
Пенсиите, ужасно са малки, хората не могат да си плащат сметките …
Бандита я прекъсва:
„За кое….Ми… министърката там, за тва съм я докарАл…айде …. и прегръща черничък фен за снимка, с която той ще се похвали в социалната мрежа като пусне фотото.
Чудовището от Банкя се срещна с тютюнопроизводители, които са дали продукцията си на гръцка фирма, но вече 2 години



плащане няма. Гърците фалирали. И Бандите обеща на робите да им плати с държавни пари. С вашите пари. Събира парите на българите и ги дава там, където има файда за изборите.
Това е реалността мили мои.

Оставка.
Защо мекотелото Пламен Георгиев още не е подал Оставка?
Днес слугата назначен от Бандитите стана за смях пред медиите в обясненията си терасата от 186 кв метра, със сауна и барбекю, която не е декларирал в декларацията за личното имущество. Някой го поръчал. Тези, които натрупали милиарди незаконно го пъръчали. Не каза имена мекотелото смешник.

БОЙКО БОРИСОВ – СРЕЩА С НАРОДА .(1 април 2019 г.),- ЕДНА ЖЕНА към БОРИСОВ : "Да ви питам ЗА ПЕНСИИТЕ,ужасно са малки,хората не смогват да си плащат сметките…"- БОРИСОВ я прекъсва и КАЗВА : "за кое….МИ Ето БЕ… министърката ТАМ …не мога да да…С министърката … , за тва съм я докарАл…айде…"

Публикувахте от Произведено на село. в Понеделник, 1 април 2019 г.


Подобни новини

One Thought to “Ето ви го, ИСТИНСКИЯТ. БАНДИТА във ВИДЕО, жена го пита: ПЕНСИИТЕ, ужасно са малки, хората не могат да си плащат СМЕТКИТЕ … БАНДИТА я прекъсва: „За кое….Ми… министърката ТАМ, за тва съм я докарАл…айде …. и прегръща ЧЕРНИЧЪК ФЕН за снимка … ОСТАВКА. Защо МЕКОТЕЛОТО ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ още не е подал ОСТАВКА?”

  1. Snezhana Mladenova

    Този не обича пенсионерите, НАЛИ ПРЕДИ ВРЕМЕ КАЗА, ЧЕ СА ЛОШ МАТЕРИАЛ? НИЕ НЕ СМЕ ГО ЗАБРАВИЛИ!!! Каква министърка бе, вие всичките сте за бесилото! Не вижда ли този народ каква измет го управлява? Няма ли сили за съпротива и да си оправим държавата, всеки циганин да бъде поставен на мястото му и да не печелят тези мутри изборите с цигански гласове! Защото НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ ГЛАСУВА ЗА ВАС, БЕ, ГЕРБ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ? НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ВИ ИСКА? КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ, ЗА ДА СЕ МАХНЕТЕ, А? НИЕ ВИ ПЛЮЕМ, А ВИЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ, ТОЛКОВА СТЕ НАГЛИ И БЕЗСКРУПУЛНИ! ИЗЛОЖИХТЕ СЕ ОТВСЯКЪДЕ, МАХАЙТЕ СЕ САМИ, ИНАЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ВИ МАХНЕ!!! ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ И ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА, ВОВЕКИ ВЕКОВ! ДА ЖИВЕЕ ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ВСЯКО НЕЙНО ЧЕДО, КОЕТО СТРАДА И Е ПОДГОНЕНО И С ПОТЪПКАНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА! ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА,КОИТО СИ ПРАЩАТ ПАРИТЕ В РОДИНАТА И ЗАРАДИ КОИТО БЪЛГАРИЯ НЕ Е ФАЛИРАЛА ВСЕ ОЩЕ!!! ДА ЖИВЕЯТ И СЕ МНОЖАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ЖИВОТНИ, КОИТО ВИЕ ЗЛОДЕИ СЕ ОПИТАХТЕ ДА УНИЩОЖИТЕ И ДА ПРОГОНИТЕ ХОРАТА ОТ ДОМОВЕТЕ ИМ, ЗА ДА ОСВОБОДИТЕ ТЕРИТОРИИ ЗА БЕЖАНЦИТЕ! НИЕ НЯМА ДА ВИ СЕ ДАДЕМ! ЩЕ СЕ БОРИМ ДОКАТО ДИШАМЕ И СМЕ ЖИВИ, ЗА ДА ОСТАНЕ БЪЛГАРИЯ ЖИВА!

Оставете коментар