ТЕРОР. Варненецът ТЕОДОР НИКОЛОВ с пластмасовата ПУШКА: Пуснаха ме от АРЕСТА! Три патрулки и една със следователи ме държаха един час пред блока ми с белезници! Извикаха съседите … В Турция ли сме? Внимание! Да удариш с ЮМРУК по масата и да кажеш СТИГА. Няма повече да МЪЛЧА. Да не се казвам Теодор Николов, ако ….

Терор.
Варненецът Теодор Николов, който беше арестуван затова, че заплашил Чудовището от Банкя написа следното в профила си във Фейсбук преди 30 минути:
„Снощи ме пуснаха от ареста!
Три патрулки и една със следователи ме държаха един час пред блока ми с белезници! Извикаха съседите за свидетели и ми претърсиха жилището. Конфискуваха пушката от снимката – 80 % пластмаса и още една пак въздушна допотопна китайска на 25 години. Двата GSM- а! Чипа съсзаписите от охранителната камера на жилището ми. Изглежда всявам СТРАХ! Имам 90 нови покани за приятелства. Не искам да ставам известен.
Питам само КЪДЕ Е МОЕТО ПРАВО НА СВОБОДНО ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЕ? В Турция ли сме? Внимание!
Тук говорим за правото, когато нещо не ти харесва, неправилно, некоректно, нагло и безобразно – да удариш с юмрук по масата и да кажеш стига!
Да го изкрещиш на цял свят, че този ужас най-накрая трябва ДА СПРЕ, ДА СПРЕ, ДА СПРЕ!
Аз съм Вашия Министър председател! Аз съм човека, койтоудари по масата и изкрещя СТИГА! ДО ТУК! НЯМА ПОВЕЧЕ ДА МЪЛЧА! ТОВА АЗ ЩЕ ГО ОПРАВЯ ЛИЧНО! ДА НЕ СЕ КАЗВАМ ПОВЕЧЕ ТЕОДОР НИКОЛОВ, АКО НЕ СЕ СПРАВЯ ! СТИГА! СТИГА ! СТИГА! ДО ТУК!

Подобни новини

Оставете коментар