ОСТАВКА. ТЕРАСАТА също подава ОСТАВКА под натиска на …. Назначават друг СЛУГА МЕКОТЕЛО на неговото място. БАРНИ РЪБЪЛ е новият министър на ПРАВОСЪДИЕТО, обяви на пресконференция … ВИДЕО: … ЦАЦАТА назначи проверка на прокуратурата на ИМОТИТЕ на ….

Оставка.
Терасата също подава Оставка под натиска на Бандита. На пресконференция рано тази сутрин Чудовището от Банкя обяви, че в партията му ГРОБ има изработен стандарт за подаване на Оставки след всеки скандал и затова съветва шефът на комисията за отнемане на незаконно придобито имущество имущество Пламен Георгиев също да подаде Оставка. Нищо, че тази държавна служба не е ГЕРБ, но всъщност е, защото Народното събрание назначава шефът на КОНПИ.
Очакваше се Оставката да стане по-късно през деня. Мекотелото обаче, за да докаже, че е мекотело веднага пусна новина до медиите, чеизлиза в отпуск докато приключи проверката. Естествено на негово място властта ще назначи нов слуга мекотело, което да бори корупцията като пази от съд корумпираната власт.
Именно затова опозицията от Капиталистическата партия поиска президентът Радев да назначава шефът на КОНПИ, защото така държавният чиновник ще може да проверява тези, които са го назначили, а не както е сега – няма как да провери тези, които са го назначили.
Другата новина, която съобщи Чудовището е, че Барни Ръбъл – Данаил Кирилов е новият министър на провосъдието на мястото на Мамата им, партийният сектетар на БКП Цецка Цачева. Бърни също е член на БКП, преди да стане гробар е бил общински съветник от БСП.

Главният прокурор Цацаров пък обяви, че започва проверка срещуПламен Георгиев, синът на Борислав Сарафов – шеф на следствието и жената на Лозан Панов за имотите им.
Видеото от пресконференцията:

Публикувахте от Бойко Борисов в Сряда, 3 април 2019 г.

Подобни новини

Оставете коментар