ВОНИ. СТРАШНО СМЪРДИ на БАНДИТИ, във всяка точка на България, в София обаче … БАБА ЯГА, ПАЦО ТЕРАСАТА, заместникът му БАЛКОНА, всички под крилото на СИНЪТ на ШОФЬОРА на ЦК на БКП, МЕНТА СТОЯНОВА, която си купи цял блок в …. Всичко това стигна и до Ню Йорк Таймс. На върха на ВОНЯТА, обаче е ЧУДОВИЩЕТО от Банкя, срещу когото пуснаха 6-минутно ВИДЕО с реални въпроси, на които … КЬОВЕШИ. Върховният румънски съд отмени всички ограничения, а французинът се отказа, което означава, че КЬОВЕШИ …

Вони.
Страшно смърди на Бандити, във всяка точка на България, в София обаче всичко вече е прогнило и ако не бъде изхвърлено ще зарази тук там останало нещо човешко.
Баба Яга, Пацо Терасата, заместникът му Балкона, всички под крилото на Синът на шофьора на ЦК на БКП, Мента Стоянова, която си купи цял блок в Пловдив….
Всичко това стигна и до Ню Йорк Таймс. В материала се казва, че корупцията е основната причина за липсата на инвестиции в България от години. Никой сериозен инвеститор не иска да си влага парите в държава, където нямаправила и не е ясно утре какво ще измисли власта без да спазва закона, а с единствената цел да остане на власт.
На върха на Вонята разбира се е Чудовището от Банкя, срещу когото пуснаха 6-минутно ВидеоО с реални въпроси, на които Бандита никога няма да отговори, защото хората него не го интересуват. Вълнуват го олигарсите с пари, които пазят властта му по формулата власт – пари и обратно, пари – власт. Видеото може да видите най-долу.
Кьовеши.
Върховният румънски съд отмени всички ограничения за Кьовеши и тя може да пътува извън родината си. Французинът се отказа, което означава, че Кьовеши вече може да стане главен прокурор на Европейския съюз. Това е добрата новина. Лошата е, чедокато стигне до Бандата на Бандита в България ще минат години.
Видеото срещу Бандита създал бандити във всяка точка в България:

Подобни новини

Оставете коментар