КОМА. БОЙКО днес е 3 пъти по-МРАЗЕН от СТАНИШЕВ през 2009. ПАРТИЙНИТЕ му СЕКРЕТАРИ в частното БКП ОТВРАЩАВАТ 5 пъти повече в сравнение 2009. Дори РАДАН КЪНЕВ призна, че БЪЛГАРИТЕ ще гласуват за БСП, не защото …., а за да НАКАЖАТ праскащия се за БОГ – ДОН БОРИСОВ, чиято ръка като в МАФИЯТА се хвърли да целува министър … Преди минути ГЕРБ представи слоганът си за изборите, който е … НОВИНАТА обаче е, че гробарите създават ОНЛАЙН ПЛАТФОРМА, която ще бори …. ВИДЕО, гледайте, ако не ви е ГНУС: ….

Кома.
Бойко днес е 3 пъти по-мразен от Станишев през 2009.
Помните, Бандита дойде на власт с обещанието, че ще вкара крадците в затвора в това число и Доган. Част от театъра беше, че Доган го е поръчал. Лъжата тогава хвана голям дикиш. Рибите се хванаха и зачакаха. И още чакат, но отдавна не вярват, защото първата лъжа се превърна във всекидневна лъжа. Всеки Божи ден Чудовището от Банкя, въпреки че знае, че вече никой не му вярва. Няма обаче друг ход, защото е в кома.
За 10 годин изгони от държавата 2 милиона българи, а те са оставили тук семейства. Унощожи малкия и дребен бизнес.
Днес партньорът в управлението – Далаверий изуми с признаниетопред шепа членове на партията му, че Държавата е унищожила огромният малък бизнес. Не трябвало така да говори, защото бил част от властта, бил част от държавата, но това било истината.
Партийните секретари в частното БКП на Бандита и синът на шофьора на ЦК на БКП и ЦК отвращават 5 пъти повече в сравнение 2009.
Не е нормална държава, в която държавните чиновниците са най-богатите в държавата, изживяват се като държавата и без тяхното Да нищо не може да се случи за бизнеса.
Дори Радан Кънев призна, че българите ще гласуват за БСП, не защото са много добри и надежни, а защото искат да накажан измамника и 1 милион партийни секретари, които богатеят като обслужват бандитите.
Да накажат праскащия се за Бог – Дон Борисов, чиято ръка като в Мафията се хвърли да целува министър Барни Ръбъл.
Преди минути ГЕРБ представи слоганът си за изборите, който еЕвропа ни чува.
Новината обаче е, че гробарите създават онлайн платформа, която ще бори „Фалшивите новини“. Гробарите наричат фалшиви новините, които показват реалността в България, а тази реалност не им харесва на бандитите и те ще я спрат и вече я спират. Много профили във Фейсбук вече са блокирани за дни, за седмици, други направо са изтрити, защото казват истината. Просто е, фалшиви профили платени от партия ГРОБ следят кой пише против тях и ги докладват, а Фейсбук е автомат, който блокира без да проверява. Няма да се занимава сега с някакви българи, че имали избори.
Видеото, от което ако не ви е гнус, гледайте:

Представяне на предизборния слоган на ГЕРБ

Публикувахте от Tsvetan Tsvetanov в Неделя, 7 април 2019 г.

Подобни новини

Оставете коментар