БАРДАК. СВОДНИКЪТ изгони няколко КУРВИ и вече си мисли, че Бардакът е ЦЪРКВА, но Негово Величество НАРОДЪТ ясно вижда, че си е БАРДАК. ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА осъди БОЙКО БОРИСОВ и на втора инстанция. ГЛОБАТА за ЧУДОВИЩЕТО от БАНКЯ е …… ПЪЛЕН ОБРАТ по делото ИВАНЧЕВА. Основният свидетел ….

Бардак.
Сводникът изгони няколко Курви и си мисли вече, че Бардакът му се е превърнал в Църква, но Негово Величество Народът вижда, че си е Бардак.
Преди няколко дни написах, че днес властта е 3 пъти по-мразена от властта на Станишев през 2009, когато Народът я изгони за да даде възможност на Бойко Борисов и Цветан Цветанов да си направят частно БКП с парите на българите.
Да изградят такава Хранилка, чев момента от нея да папкат около 1 милион души и на държавна заплата и на частна заплата, защото едни и същи частни фирми вземат всички обществените поръчки. Уж обществени, а пък те поръчките частни. Също като властта, уж почтенна, пък то бардак.
Днес управляващите 5 пъти повече отвръщават в сравнение с тези на Станишев през 2009. Защото освен крадци са и бандити.
Доказателство е делото Иванчева, което днес претърпя пълен обрат. Основният свидетел Петко Дюлгеров се отказа от показанията си, че той е предал подкупът от 70 000 евро на Иванчева.
Тоест нямало е никакви пари, никакъв подкуп. Просто властта реши да сготви кметицата, за да покаже на останалите, че ако не слушат ги чака същото. А оня измисленият бизнесмен Ваклин се оказа род на Александър Йорданов, седесарят русофоб, Ганьо с баща комунист, който днес е 6-ти в листата на гробарите.

Новината от днес обаче е осъдителната присъда за Бойко Борисов на втора инстанция в дело заведено от Елена Йончева за клевета. Глобата за Чудовището от Банкя е5000 лв обезпечение затова, че Бандитът през март 2017 наклевети Йончева, че държавата и плаща по няколко милиона за едно интервю. Софийският градски съд обаче отмени решението на Районния съд за обезщетение от 5000 лв за Йончева и от партия ГЕРБ.

Подобни новини

Оставете коментар