ПАРИТЕ. Откъде са им ПАРИТЕ? Това е основният ВЪПРОС, а не какво са си купили. Знаят, че НЯМА КОЙ да ги провери, затова демонстрират АРОГАНТНОСТ и БЕЗНАКАЗАНОСТ публично. СТРАХ ги е само от ДОН МАФИОТА. ДАЛАВЕРИЙ извади нов ОГРОМЕН ИМОТ на БАБА ЯГА, недеклариран. Бандите сами си вадят очите. РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО днес пише: ИВО ХРИСТОВ 80% дебили с 300 кв. м къща в Драгалевци, къща в Царево, апартамент ….

Парите.
Откъде са им Парите?
Това е основният Въпрос, а не какво са си купили.
Знаят, че няма кой да ги провери, затова демонстрират ароганстност и безнаказаност, публично. Страх ги е само от Дон Мафиота.
Бандита също демонстрира всеки божи ден арогантност: Наредих … Заповядах… Изпратих …
Давам 50 млн лева за медицинските сестри и акушерките. Разпоредил съм …
Коментар:
Какво даваш бе, Парите са изработени отНарода, а ти им ги открадна с Глоби, Глоби, Глоби, Такси, Такси, Такси, държавен Рекет, държавен Рекет и Чиновнически данък, Чиновнически данък на твоите партийни секретари в Частното ти БКП.
24 часа, който е днешното Работническо дело и обслужва властта 100 пъти по-яростно в сравнение с партийния вестник по време на комунизма написа днес:
Иво Христов 80% дебили с 300 кв. м къща в Драгалевци, къща в Царево, апартамент и 3 коли.
Разликата между професора Иво Христов и синът на шофьора на ЦК на БКП и ДС е тази, че Иво Христов е професор в опозиция, и е професор, а оня е единствено син на шофьор на БКП.
Ами друг наследник на БКП и Работническо дело – Далаверий. Днес наследникът на комунистическото величие Балевски извади нови документи срещу действащия министър Баба Яга. Имотът бил огромен, и не е декларирал. Далаверий го прави това защото Баба Яга даде за разследване огромните хотели (на снимката виждате Златен рог до Златоград) и апартаменти, които притежава Далаверий и не ги е декларирал. Бандитите сами си вадят очите.
Изводът е, че борбата ще бъде безмилостно жестока.
ГРОБ обаче пак ще спечели Изборите, ако до урните отидат по-малко от2 млн души, защото 1 милион са на Хранилката на частното БКП – държавни чиновници и работници в частни фирми, които са милионери от обществени поръчки дадени на тези фирми с любезното съдействие на Бандита, който изобщо не е любезен, когато трябва да се гласува. Или за него пуска Хранилката, или няма мангизи.

Подобни новини

Оставете коментар