КАРИЕРИСТ. ГЕЯТ, ако беше МЪЖ щеше да се откаже от листата, защото пак няма да влезе, ще бъде изхвърлен от ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ. ОГРОМНОТО ЗЛО, което прави обаче е, че заради него до урните няма да отидат …. ГРОБ печели изборите, ако гласуват по-малко от ….

Кариерист.
Нахалник.
Безочлив.
Егоист.
Арогантен.
Лъжец.
Плевел.
Останалите сравнения ги добавете вие.
Геят, ако беше мъж щеше да се откаже от листата, защото пак няма да влезе,
ще бъде изхвърлен от преференциите.
Огромното зло, което прави обаче е, че заради него до урните няма да отидат над 200 000 души и това ще е фатално за капиталистическата БСП.
Членовете на БСП имате голям проблем. Мислите си, чесветът се върти около вас. Реалността е, че включването на Станишев в листата ще отблъсне поне много хиляди, повтарям стотици хиляди да отидат до урните и да пуснат наказателен вот срещу Бандита. Разбирате ли?
Това са хора, които не са членове на БСП, а мразещи бандитите от ГРОБ.
В сравнение с партийните секретари на частното БКП на Чудовището от Банкя, тези 1 милион партийни секретари поне знаят защо са партийни секретари. Защото са на Хранилката на Бандита. Тоест пада Хранлката, падат партийните секретари.
Гарантирам ви, че ако до урните отидат под 2 млн Бандита печели изборите, защото от парите изработен от Народа и присвоени от Бандита папкат 1 милион души – целият държавен сектор и частните фирми, кото печелят обществените поръчки.
Тези тримата на снимкатадокараха Бандита на власт, а днес са негови слуги. Именно затова Пунта Мара настояваше Геят да бъде в листата, защото с него и такива като Гергов може да управлява капиталистите от БСП.

Подобни новини

Оставете коментар