СМЪРТОНОСНАТА ЕЛЕНА: Защо ЦВЕТАНОВ не е в ЗАТВОРА ОСЪДЕН на 4 г на ПЪРВА и ВТОРА инстанция в СЪДА, а ИВАНЧЕВА е в ЗАТВОРА осъдена, но само на първа инстанция? ЧУДОВИЩЕТО от БАНКЯ: Няма да подам ОСТАВКА, ако БСП спечели ИЗБОРИТЕ …

Смъртоносната Елена:
Защо Цветанов не е в Затвора осъден на 4 г на първа и втора инстанция в съда, а Иванчева е в Затвора осъдена, но само на първа инстанция?
Този въпрос зададе Смъртоносната Елена в ефира на предаването Очи в Очи.
Въпросът обаче не видя бял свят, защото 80 процента от медиите днес са Работническо дело, тоест обслужват комунистите от партия ГРОБ.
А кои са днешните комунисти?Това е утайката на БКП – синове на партийния секретар на Пожарната в София и синът на шофьора на ЦК на БКП и Държавна сигурност.

Чудовището от Банкя обяви днес през слугата си – Ликвидаторът на поливната систава на България.
Ако не знаете, по време на социализма на огромен процент от земеделската земя 100 процента държавна собственост бе с поливна система.
Чудовището от Банкя обаче назначи този ликвидатор за директор на Поливни системи и той извади от земята всички тръби и ги продаде.
Та този ликвидатор, днес първиПР на Бандита се изпусна без да иска:
Правителството няма да подаде Оставка при загуба на Изборите.

Подобни новини

2 Thoughts to “СМЪРТОНОСНАТА ЕЛЕНА: Защо ЦВЕТАНОВ не е в ЗАТВОРА ОСЪДЕН на 4 г на ПЪРВА и ВТОРА инстанция в СЪДА, а ИВАНЧЕВА е в ЗАТВОРА осъдена, но само на първа инстанция? ЧУДОВИЩЕТО от БАНКЯ: Няма да подам ОСТАВКА, ако БСП спечели ИЗБОРИТЕ …”

  1. Вие ВНУШАВАТЕ, че МАФИЯТА преди 198 (НОМЕНКЛАТУРАТА), била КОМУНИСТИ! ПЪЛНА ЛЪЖА. Защото още от 1970 г. тая МАФИЯ започна да строи КАПИТАЛИЗЪМ, но ПО ФОРМА – ДЪРЖАВЕН. И понеже тая мафия ПОСТРОИ РАЗВИТ КАПИТАЛИЗЪМ (ДЪРЖАВЕН), тя е АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА. Затова да се наричат ГЕРБ „комунсти“, е ЛЪЖА И ИЗМАМА. Същото важи и за БСП – те пък са ПРЕКИ наследници на мафията БКП, която построи капитализма преди 1989 г.

  2. НУну

    Мафия управлява България.
    На 26.05.2019г не счете, а излезте и гласувайте, да унищожи, тези продажни, нагли мафиоти.

Оставете коментар